Se conturează primele două transferuri la FCSB? Amândoi au peste 30 de ani

Gigi Becali pregătește mai multe transferuri din Superliga pentru FCSB, ce ar trebui să îl ajute în lupta pentru îndeplinirea marelui său vis: accederea în grupele Ligii Campionilor.

Meme Stoica, managerul general al roș-albaștrilor și omul de încredere al patronului, a dezvăluit primele două nume surprinzătoare pe care le-a remarcat: Alin Toșca și Gabriel Giurgiu, amândoi în vârstă de 30 de ani, pe care Dorinel Munteanu i-a făcut să „explodeze” la Oțelul Galați.

„Sunt niște jucători deosebiți”. Ce transferuri pregătește FCSB din Superliga! Primele două nume surprinzătoare pe care Meme Stoica le-a remarcat: Dorinel Munteanu i-a făcut să „explodeze” la Oțelul Galați, deși amândoi au peste 30 de ani!

Mai sunt 5 etape de disputat din play-off-ul sezonului 2023 – 2024, la capătul căruia FCSB va fi, cel mai probabil, campioană. Ulterior, Gigi Becali poate începe campania de achiziții de la echipă, despre care a transmis deja în repetate rânduri că va fi una revoluționară. Miliardarul din Pipera intenționează să aducă 8 jucători sau chiar mai mulți, iar pe unii dintre ei i-a monitorizat personal, pregătindu-se să își consolideze echipa pentru următoarele competiții.

Fotbaliști din Superliga, prin evoluțiile din ultimele săptămâni, au reușit să îl impresioneze pe Gigi Becali. Un exemplu este William Baeten, mijlocaș de la FC U Craiova, despre care Gigi Becali a transmis că îl dorește la FCSB din vară.

Alți doi jucători din Superliga României remarcați din tabăra FCSB sunt Juri Cisotti și Frederic Maciel, ambii de la Oțelul Galați. Primul este un atacant italian foarte mobil, cu o înălțime de 1.75 metri, în timp ce al doilea, născut la Grenoble, în Franța, deține și cetățenia portugheză. Maciel are aceeași înălțime de 1.75 metri și evoluează pe postul de aripă dreapta.

Cisotti și Maciel au amândoi vârsta de 30 de ani, iar Meme Stoica s-a declarat impresionat de impactul pe care au reușit să îl aibă în acest sezon la Oțelul Galați:

„Sunt jucători de 30 de ani care nu au jucat nicăieri. În primul rând că ei sunt nişte jucători deosebiţi, Cisotti este un jucător pe care fizicul pare că nu-l ajută, dar el este peste tot. Maciel este unul dintre puţinii atacanţi laterali care joacă pe picior, el e dreptaci şi joacă în dreapta.

Este un mare mister, dar sunt doi jucători care demonstrează că poţi fii nimeni până la 30 de ani, dar dacă dai de un mediu propice poţi deveni cineva”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Lasă un comentariu