Se pensionează Tălpan? Ce decizie a luat juristul de la CSA

Florin Talpan, juristul CSA Steaua București, a ajuns la vârsta de pensionare, dar nu intenționează să se retragă, în ciuda dificultăților întâmpinate în cadrul clubului și la Ministerul Apărării. Talpan, care a contribuit semnificativ la recuperarea numelui, mărcii și palmaresului echipei „roș-albastre”, a declarat că nu ia în considerare pensionarea, sperând că munca sa va fi apreciată în viitor.

La vârsta de 50 de ani, Florin Talpan ar putea să se pensioneze, dar a fost ferm în răspunsul său când a fost întrebat despre o posibilă retragere: „Sub nicio formă. Nu. Nu m-am gândit la asta niciodată. Sunt convins că vor veni alții la conducerea României și vor aprecia munca mea”, a declarat Talpan, potrivit Fanatik. Activând în cadrul CSA Steaua București de peste 20 de ani, Talpan și-a exprimat nemulțumirea față de lipsa de recunoaștere din partea conducerii clubului. „Eu mi-am neglijat viața personală pentru aceste dosare și procese. Sunt epuizat fizic și psihic. Nu am avut un concediu ani la rând. A trebuit să o las pe prietena mea să plece singură în vacanță în Grecia pentru că aveam un termen în procesul cu FCSB și nu puteam să lipsesc. De multe ori am reproșuri și mi se recomandă să las mai la o parte dosarele astea”, a mai spus Talpan.

Florin Talpan anunță că FCSB nu poate juca în Ghencea: „Nu au ce căuta”

Juristul este hotărât să împiedice FCSB să joace pe stadionul din Ghencea, subliniind că echipa lui Gigi Becali nu respectă deciziile instanței. „Să-și vadă de politicile lor. Nu este oportun ca FCSB să vină să joace în Ghencea atâta timp cât noi suntem în litigiu cu ei. Ei sunt de rea credință, nu vor să respecte deciziile instanței. Ei încearcă să ne anuleze mărcile. Politicienii ar trebui să-și vadă de politicile lor și să nu ne impună ca FCSB să vină în Ghencea. Nu au ce căuta în Ghencea”.

În plus, Talpan a anunțat că va continua lupta juridică împotriva FCSB și că va pregăti noi acțiuni legale pentru a se asigura că deciziile instanței sunt respectate. „O să le mai pregătesc o surpriză și să răspundă penal pentru nerespectarea deciziilor. Toți, în frunte cu Gigi Becali. Eu nu înțeleg de ce nu fac nimic în acest sens cei de la minister”, a adăugat el.

Lasă un comentariu