Se poate mai bine de atât? Reacția lui Elias Charalambous, după ce FCSB a ”demolat-o” pe Universitatea Craiova în Bănie: ”Mai sunt lucruri de corectat!”

FCSB s-a impus cu scorul de 3-0 în derby-ul cu Universitatea Craiova din etapa a 23-a din SuperLiga României.

Elias Charalambous: ”Atitudinea este de nota 10, dar mai sunt lucruri de corectat!”

Elias Charalambous a fost extrem de mulțumit la interviul acordat la finalul partidei și a ținut să scoată în evidență atitudinea foarte bună a elevilor săi.

Totodată, antrenorul roș-albaștrilor a mărturisit că nu este supărat pe Darius Olaru pentru galbenul încasat în urma protestelor, pentru care va rata meciul cu Farul.

Vreau să îmi felicit jucătorii, mai ales pentru atitudine, efort. Știam că meciul va fi foarte greu. Am suferit, dar ne-am pregătit pentru asta. Am reușit să marcăm la finalul primei reprize și asta a contat foarte mult.

Am încercat să riscăm și am reușit să marcăm și golul doi. Știam că vom mai avea ocazii pe contraatac. Am jucat bine. Cel mai bun lucru este atitudinea jucătorilor. Atitudinea este de nota 10, dar întotdeauna mai sunt lucruri de corectat.

Vom vedea mâine ce mai trebuie să îmbunătățim. Azi ne relaxăm. Jucătorii trebuie să se bucure de această victorie. Craiova nu este exclusă din lupta la titlu. Nu sunt supărat pe Olaru, este căpitanul echipei, este inima echipei.

Am spus că sunt foarte mulțumit de lot. Am discutat cu patronul, cu MM (n.red. Mihai Stoica), dar ei sunt cei care iau deciziile în legătură cu transferurile. Vom vedea dacă se va mai întâmpla ceva, dar trebuie să ne bucurăm pentru această victorie”, a spus Elias Charalambous.

 

Lasă un comentariu