Se poate și în România. O nouă șpagă refuzată de (același) polițist Valer Kovacs, pe autostrada Arad – Timișoara

Agentul sef Valer Kovacs, care a devenit spaima soferilor șpăgari de pe autostrada A1 Nădlac – Deva, a sesizat ofiterii anticoruptie cu un nou caz de dare de mită. Polițistul timisorean de la Brigada Autostrazi a refuzat o spaga de 100 de euro si a sesizat imediat Direcția Generală Anticorupție Arad.

„La data de 15.07.2023 in jurul orei 13,40 numitul B.H, cetatean turc, in varsta de 35 ani, a savarsit o contraventie la regimul rutier cu autoutilitara IVECO nr … si semiremorca Schmitz  nr … pe A1, la km 530, sens Arad – Timisoara, iar in momentul solicitarii documentelor, acesta a oferit suma de 50 euro pentru a nu fi sanctionat contraventional, ulterior revenind cu 100 euro. A fost intocmit dosar penal pentru dare de mita si impotriva acestuia au fost luate masurile legale”, a comunicat DGA Arad.

De altfel, politistul incoruptibil Valer Kovacs nu este la primul denunt impotriva soferilor spagari care circula pe autostra A1 Deva – Nadlac, pana in prezent avand peste 15 desistari, urmate de denunt penal. „In alte tari te aresteaza imediat daca dai spaga la politisti. De exemplu, in Spania”, a transmis Valer Kovacs pentru impactpress.ro.

Lasă un comentariu