Se rupsese vestiarul: detalii de culise de la CFR Cluj » Au ajuns să îl regrete pe Dan Petrescu

Odată cu anunțul lui Nelu Varga că îl va schimba pe Andrea Mandorlini cu Adrian Mutu, după eșecul celor de la CFR la Botoșani, 0-1, au început să apară la iveală problemele din interiorul echipei ardelene.

Mulți dintre jucători ajunseseră să îl regrete pe Dan Petrescu, chiar dacă acesta era de multe ori foarte dur, inclusiv în reacțiile din timpul jocurilor. Majoritatea îl consideră însă pe tehnicianul român mult peste italian.

Numai cu Tachtsidis se sfătuiește Andrea Mandorlini la CFR Cluj

Surse apropiate celor de la CFR susțin că Mandorlini nu reușea să comunice cu echipa. „O făcea mai mult cu jucătorii care vorbesc italiana. În rest, nu prea”, susțin respectivele surse. 

Mai mult, în ultima vreme, cel cu care se sfătuia cel mai mult și la antrenamente, dar și în alcătuirea echipei, devenise Panagiotis Tachtsidis.

Mandorlini se cunoaște cu închizătorul grec de pe vremea când cei doi au colaborat la Verona, în perioada 2011-2012. Iar acest lucru a stârnit încă un motiv de rumoare în vestiarul formației din Gruia. Eșecul de la Botoșani este picătura care a umplut paharul răbdării finanțatorului Nelu Varga. 

Dar și al unora dintre jucători, nemulțumiți de modul de lucru al tehnicianului italian. Cel mai probabil, Adrian Mutu va ajunge luni la Cluj, unde va fi instalat, urmând ca miercuri să conducă prima ședință de pregătire în calitate de antrenor la CFR. Jucătorii au două zile libere după meciul cu Botoșani.

Fost la Rapid, Mutu e liber de contract după despărțirea de Neftchi Baku

Adrian Mutu e în prezent liber de contract, după despărțirea de Neftchi Baku. El a plecat de la echipa azeră în decembrie 2023. 

Până în vară, Mutu antrenase la altă echipă de top din Superliga, Rapid, pe care a pregătit-o timp de un an și jumătate. El s-a arătat disponibil să o preia pe CFR Cluj, fiind un apropiat al patronului echipei, Nelu Varga.

Considerat unul dintre cei mai importanți jucători din istoria României, Adrian Mutu încă nu a avut niciun succes notabil în cariera de antrenor. A trecut pe la FC Voluntari, Al Wahda U23, România U21, FCU Craiova, Rapid și Neftchi Baku, club care l-a dat afară în finalul lunii decembrie. Nu are în palmares niciun trofeu ca tehnician.

Lasă un comentariu