Se schimbă ,,puterea,, la CSA! Cine este gata să preia puterea: ”Se pot baza oricând pe mine!”

Clubul Sportiv al Armatei Steaua se pregăteşte în taină de intrarea într-o nouă eră. Una aflată sub comanda unui personaj care şi-a demonstrat din plin calităţile manageriale în ultimii ani.

O nouă conducere pentru CSA Steaua! Se apropie finalul interimatului actualului președinte al clubului, comandantul Ștefan Bichir, în luna mai, iar conform ultimelor informații, șansele sale de a obține sprijinul Ministerului Apărării Naționale (MApN) sunt minime.

Omul care ar urma să preia destinele Clubului Sportiv după plecarea lui Ştefan Bichir este actualul preşedinte al Federaţiei Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu, cel care este şi şef al Secţiei de Lupte de la CSA Steaua.

Răzvan Pîrcălabu conduce Federația Română de Lupte începând din 2013, perioadă în care a obținut numeroase medalii la competițiile internaționale – europene, mondiale și olimpice. Prin eforturile sale, a reușit să revoluționeze întregul sistem românesc de lupte, asigurând că disciplina rămâne la standardele cele mai înalte.

Aşadar, Răzvan Pîrcălabu şi-a demonstrat capacităţile manageriale de-a lungul timpului, iar oamenii din Ministerul Apărării Naţionale ar dori să-i lase pe mâna întregul Club Sportiv, nu doar secţia de lupte.

Boss-ul de la lupte a recunoscut că au fost discuţii, însă nimic mai mult. Cu toate acestea, fiind stelist din tată în fiu, acesta nu ar refuza o asemenea oportunitate, dacă se consideră că este cu adevărat nevoie de serviciile sale.

Eu sunt sunt stelist de mic. Tatăl meu a făcut lupte la Steaua, sunt preşedinte al secţia de lupte de atâţia ani. Dacă se va considera de cuviinţă, oricând cei de la MApN se pot baza pe mine.

Recunosc că au fost discuţii, însă nimic mai mult. Rămâne de văzut dacă se va trece la nivelul următor”, a declarat Răzvan Pîrcălabu.

Răzvan Ionaşcu

Lasă un comentariu