Se unește Peluza Nord cu Peluza Sud la Steaua? Mustață are răspunsul. Peluza Sud riscă să rămână fără echipă

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, este ferm în ceea ce privește unirea peluzelor. Deși FCSB a revenit în Ghencea și a umplut stadionul, Peluza Sud va rămâne fidelă celor de la CSA.

Peluza Nord și Peluza Sud se află în conflict încă de la ruptura dintre FCSB și CSA. Dacă cei din Nord au ales să meargă alături de Gigi Becali, Sudul a ales drumul armatei. Ultrașii CSA nu au fost impresionați de revenirea lui FCSB în Ghencea și nu vor susține echipa lui Becali în viitoarele partide.

Peluza Nord și Sud, fără șanse de împăcare

“Nu cred că cele două peluze se vor uni. Sunt foarte multe lucruri care ne despart. Nu mai acceptă nici ei, Sudul, unirea. Nici noi, nici ei. Problema e că ei nu îl plac pe Gigi Becali. Nu mă plac nici pe mine pentru că au văzut ce am făcut, deci nu mă mai plac nici pe mine.

Ei nu mă haleau pe mine de mulți ani, dar nu au avut ce să facă. Eu totuși am foarte mulți prieteni acolo, dar e subiect închis. Prăpastia e prea mare, e orgoliu, din toate punctele de vedere. Noi nu am vrut niciodată, nu mai vreau. Este decizia mea clară, iar peste cuvântul meu nu sare nimeni”, a declarat Gheorghe Mustață.

Peluza Sud riscă să rămână fără echipă. În acest moment, CSA Steaua nu poate promova în SuperLiga din cauza legislației, iar finanțatorii privați întârzie să apară. În cazul în care nu vor rezolva situația în curand, CSA riscă să rămână fără fonduri și să închidă proiectul definitiv. Echipa armatei caută soluții.

Suporterii CSA riscă să rămână fără echipă

“Este problema lor ce o să facă. Eu nu mă bag să învâț pe nu știu cine să țină cu cineva. Eu nu am adus cu forța niciun suporter la stadion. Nu știu dacă mai stau 2-3 ani în Liga 2 pentru că sunt niște bani cheltuiți. S-ar putea să nu mai existe în 6 luni sau un an.

Eu nu vreau să mă bag și nu mă interesează. Unii vorbesc că ar avea investitori, că există această posiblitate. Dar dacă nu, poate doar să rămână cu academia. Riscul există pentru ei pentru că nu îi cumpără nimeni”, a declarat Gheorghe Mustaţă .

Peluza Nord a rămas alături de echipa lui Gigi Becali. Suporterii FCSB văd echipa drept adevărata continuatoare a Stelei și au “emigrat” pe Național Arena la toate partidele din campionat sau Europa. Peluza Nord este condusă de Gheorghe Mustață, punctul de legătura al FCSB-ului cu fanii săi.

FCSB a făcut un pas important pentru aducerea fanilor aproape de echipă. A reușist să revină în Ghencea, unde a jucat ultimele două partide aproape cu casa închisă. 1-0 cu CFR Cluj și 0-0 cu Nordsjaelland sunt partidele disputate de roș-albaștrii pe noul stadion de 31.254 de locuri.

Lasă un comentariu