Șeful Jandarmeriei, pus la zid de Florin Talpan! “De ce dă raportul în fața lui Gigi Becali?”

Gigi Becali (65 de ani) a anunțat că meciul FCSB – Dinamo se va disputa pe stadionul Steaua – Ghencea, iar șeful Jandarmeriei Capitalei i-a oferit anumite asigurări privind securitatea fanilor.

Florin Talpan acuză Jandarmeria că „favorizează FCSB-ul”
În direct la Digi Sport, Florin Talpan, jurist la CSA Steaua, l-a criticat pe șeful Jandarmeriei și a cerut explicații după declarațiile lui Gigi Becali.

Talpan a formulat acuzații grave, potrivit cărora Jandarmeria Română o favorizează pe FCSB și îi permite clubului să încalce o lege.

„Pe postul dumneavoastră a intrat Gigi Becali. Eu nu înțeleg de ce șeful Jandarmeriei dă raportul în fața lui. Asta e prima întrebare la care ministrul de Interne aș vrea să răspundă. De când Gigi Becali vorbește direct cu șeful Jandarmeriei? Eu, în calitate de colonel în armată, dacă aș vrea să-l sun, nu aș putea.

Cum e posibil ca Jandarmeria să permită clubului FCSB să încalce Legea 4/2008, care obligă organizatorul să dea stadionul pe care joacă cu cel puțin cinci zile înainte. Lucrul acesta e încălcat! De ce tot favorizăm FCSB-ul? Trebuie să facem în așa fel încât să-l lăsăm pe Gigi Becali să joace în Ghencea? Nu a demonstrat că e de bună-credință, prin tot ce a făcut”, a spus Florin Talpan, la emisiunea Fotbal Club.

Gigi Becali, avertisment pentru fanii celor de la CSA Steaua

Gigi Becali (65 de ani) i-a avertizat pe fanii Stelei că vor suferi repercusiuni penale în cazul unor incidente la meciul FCSB – Dinamo. Omul de afaceri a dezvăluit că a avut o discuție cu șeful Jandarmeriei Capitalei.

„Nu mai pot exista incidente pentru că mie mi-a promis Ciolacu și să-i dea Dumnezeu sănătate, că a venit un bărbat în România, după 10 ani de când nu mai jucăm în Ghencea, să zică de bărbăție.

Nu ne batem joc de bunurile statului și nu ne e frică de 30 de inși! Mi-a promis și așa va fi. Acum a venit șeful Jandarmeriei și mi-a spus că răspunde el de distrugeri, integritate, bătăi.

‘Lasă-i pe mâna mea și să vezi dacă există vreun incident’. Că n-au timp să facă nimic, arestați, dosare, pușcărie direct!

Va fi premieră în România, toate biletele se vor vinde nominal cu nume și cu serie de buletin. Vrei bilet, primești numărul și locul. Vor fi filmate toate locurile, dar nu cred asta, vor fi blocați în computer și nu vor mai primi niciodată bilet la un meci al FCSB-ului. Iar dacă vor face ei vreun incident filmat, locul 20, numărul cutare, pedepsit ca atare!

Îi îndrum pe cei din familia lor să nu dea vina pe mine. Amenzi, pușcării! Vedeți-vă de treaba voastră, respectați legile statului. Eu mi-am făcut datoria de creștin. Dacă nu vor, treaba lor”, a spus Becali, la Liga Digi Sport.  

Lasă un comentariu