Semnalul de alarmă tras de Basarab Panduru în cazul campioanei FCSB: „E mai tare ca niciodată!”.

După o pauză de nouă ani, FCSB a cucerit titlul de campioană în Superliga României.

Gigi Becali a exprimat dorința fermă ca echipa să avanseze în grupele UEFA Champions League și este pregătit să efectueze mai multe transferuri pentru a consolida lotul.

Cu toate acestea, Basarab Panduru a emis un avertisment pentru FCSB, anticipând un sezon spectaculos în Superliga României. El subliniază că majoritatea echipelor concurente pentru titlu au adus antrenori cu renume, ceea ce promite a fi un element de competiție acerbă. Singura dilemă rămâne în cazul lui Rapid.

„Mi se pare că CFR-ul se schimbă dacă vine Dan Petrescu. Nu cred neapărat că va avea cel mai bun lot, dar cu Petrescu antrenor se pot face lucruri foarte bune. La anul va fi o problemă mare pentru că la anul echipele astea din faţă o să aibă antrenor. Gâlcă la Craiova, Petrescu la CFR Cluj, Hagi rămâne la Farul, Storck rămâne în continuare la Sepsi. Să vedem pe cine pune Rapidul.

Campionatul de anul viitor o să fie dat naibii, o să fie un mare campionat, e mai tare ca niciodată! Rednic şi-a revenit şi el, deci cred eu că sunt şanse mari să avem cel mai puternic campionat în sezonul viitor”, a declarat Basarab Panduru, potrivit Orange Sport.

Gigi Becali nu va acorda prime pentru titlu

Chiar dacă acest titlu s-a lăsat așteptat nouă ani, Gigi Becali a anunțat că nu va acorda nicio primă jucătorilor pentru performanța obținută în acest sezon. Patronul roș-albaștrilor este decis să ofere prime doar dacă echipa sa se va califica în cupele europene.

”Numai când se iau bani se dau bani! Nu am luat bani, nu dau bani!”, a spus Gigi Becali la Prima Sport.

Totuși, finanțatorul de la FCSB a anunțat că Elias Charalambous va încasa o primă uriașă dacă va reuși să îi ducă pe roș-albaștri în cupele europene.

”Charalambous e atât de credincios, se duce zilnic la biserică. Și dacă l-aș lăsa să facă echipa, nu ar vrea, tot m-ar întreba. Are primă de 200.000 de euro de Champions League și 100.000 pentru Conference.

Să vedeți voi la trageri la sorți că ne face Domnul un culoar de mergem în grupele Ligii Campionilor”, a spus patronul roș-albaștrilor la Digi Sport.

Lasă un comentariu