Sfătuiți să plece! „E momentul!” Doi fotbaliști de bază de la FCSB, sfătuiți să plece.

După câștigarea campionatului, FCSB se pregătește de preliminariile Champions League, însă trupa lui Charalambous ar putea pierde doi jucători importanți.

Claudiu Keșeru consideră că este momentul ca Florinel Coman și Darius Olaru să-și schimbe echipa în această vară, având în vedere interesul cluburilor din străinătate și perioada semnificativă petrecută la FCSB. În schimb, le recomandă lui Adrian Șut și Ștefan Târnovanu să mai rămână un sezon la club și să își încerce norocul în străinătate abia după aceea.

Coman și Olaru, sfătuiți să plece de la FCSB

„Cred și eu că e momentul să plece, atât la el (n.r. – Florinel Coman), cât și la Darius (n.r. – Olaru). Poate și Șut.

La Adrian Șut și la Ștefan Târnovanu, cred că mai au nevoie de încă un sezon”, a spus Claudiu Keșeru, pentru PRO TV și SPORT.RO.

Pentru FCSB urmează meciul cu Universitatea Craiova de luni, 6 aprilie, de la ora 21:00, în etapa cu numărul opt a play-off-ului Superligii României.

FCSB își află rivala din primul tur preliminar al Ligii Campionilor pe 18 iunie, cand va avea loc tragerea la sorți de la Nyon.

Primul tur din preliminariile Champions League se va disputa pe 9/10 iulie, în timp ce returul va avea loc pe 16/17 iulie.

Lasă un comentariu