Show pe Twitter, în timpul meciului Virtus – FCSB

FCSB s-a distrat în meciul cu AC Virtus, pe care l-a câștigat cu 7-1.

Pagina de Twitter „San Marino Futbol”, urmărită de peste 300.000 de oameni și cunoscută pentru comentariile sale amuzante în timpul meciurilor, a făcut senzație în timpul partidei FCSB-ului.

Cei din San Marino au început într-o notă optimistă: ”Virtus joacă împotriva lui Fotbal Club (fosta Steaua București) în preliminariile Champions League. Vom scrie istorie!”.

Totul s-a schimbat, însă, după golul de 1-0, din minutul 5: ”Minutul 5. Gol marcat de Fotbal Club. Campioana din San Marino este deja în dezavantaj. Nu rezistăm nici 5 minute. Suntem groaznici”.

Peste alte cinci minute, alt gol: ”Încă un gol pentru români. Pierdem”.

După golul de 3-0, din minutul 21: ”Suntem un dezastru. Cât de slabi suntem!”.

Când s-a făcut 4-0, cei din San Marino au început să ceară măsuri: ”Opriți meciul. Mai e mai mult de o oră de jucat!”.

La fel și după golul de 5-0: ”Opriți meciul! Pe lângă faptul că e și EURO, asta ni se întâmplă aici și sufăr”.

Cei din San Marino au anunțat și finalul primei părți: ”Mai sunt încă 45 de minute și un meci întreg la retur! E groaznic!”.

Show-ul celor din San Marino a continuat și în partea a doua. După golul de 6-0: ”E un meci de fotbal sau de tenis? Suntem un dezastru”.

La golul de 7-0, cei din San Marino s-au arătat deranjați de cum au sărbătorit reușita cei de la FCSB: ”Se bucură de parcă ar fi 2-0. Nu au inimă!”.

În minutul 85, Virtus a marcat golul de onoare, iar cei din San Marino au exultat: ”Virtus a marcat! Am luat-o razna! Battistini a intrat în istoria Champions League și a marcat un gol! Am luat șapte, dar nu-i nimic, am marcat un gol! Europa tremură când o vede pe campioana din San Marino”.

Finalul n-a dezamăgit: ”Virtus – FCSB 1-7. Înfrângere pentru campioana din San Marino la debutul în Champions League. Nu vă faceți griji, avem returul din România pentru a întoarce scorul. Avem încredere

 

Lasă un comentariu