Situația lui Louis Munteanu clarificată. Unde va juca Louis Munteanu în sezonul următor

Gigi Becali lucrează pentru o campanie spectaculoasă de transferuri la FCSB.

După ce a transferat pe David Kiki, Marius Ștefănescu și Daniel Popa, patronul FCSB l-a dorit și pe Louis Munteanu, atacantul care a jucat în ultimele două sezoane sub formă de împrumut de la Fiorentina la Farul Constanța.

Omul de afaceri a făcut o ofertă de transfer definitiv pentru atacantul format de Gică Hagi, în valoare de 1,5 milioane de euro, însă italienii de la Fiorentina au refuzat.

Louis Munteanu: „Nu mai are sens să discutăm”
Motivul? Toscanii ar dori să-l păstreze pe Munteanu în lot pentru sezonul 2024-2025 și să-i prelungească actualul contract, potrivit declarațiilor lui Gigi Becali.

„Nu mai are sens să discutăm. Nu au mai dat niciun răspuns. Am vorbit. Au spus cei de la Fiorentina că îl vor și o să îi prelungească contractul. 1,5 milioane a fost de la început. Nu mai mult.

Am spus 1,2 milioane de euro ca să-l duc în eroare pe Dan Șucu. Să fiu sincer, nici 5 bani nu aș fi dat peste 1,5 milioane. Poate mai bine că nu s-a făcut. Eu acum, echipa o am făcută”, a spus Becali, la Fanatik.ro.

  • În sezonul recent încheiat, Louis Munteanu a înscris 12 goluri în Superliga și a oferit cinci pase decisive, în 34 de apariții.

În septembrie 2020, când l-a cumpărat de la FC Viitorul, Fiorentina a plătit 1,7 milioane de euro pentru Louis Munteanu. FCSB a anunțat în această vară că a oferit cu 200.000 de euro mai puțin, însă răspunsul italienilor a fost negativ.

Munteanu a stat la echipa de tineret a Fiorentinei două sezoane, iar ulterior a fost împrumutat pentru alte două sezoane la Farul Constanța, unde a avut evoluții apreciate. A marcat 10 goluri în prima stagiune și 12 în a doua.

Lasă un comentariu