Siyabonga Ngezana, reacţie după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „Nu a fost uşor să stau pe bancă!” Ce a spus Compagno

Siyabonga Ngezana a avut o primă reacţie după FCSB – Universitatea Craiova 3-0. Fundaşul sud-african a jucat primul meci ca titular la echipa lui Elias Charalambous.

Ngezana a spus că nu a fost uşor să stea pe bancă şi le-a mulţumit celor din club că l-au ajutat să se adapteze cât mai repede.

Siyabonga Ngezana, reacţie după FCSB – Universitatea Craiova 3-0

„Sunt fericit că echipa nu a primit gol. Nu este uşor să schimbi ţara, aveam nevoie de timp să ma adaptez. Nu a fost uşor pentru mine să stau pe bancă, dar am crezut să vine şi oportunitatea mea. Sper ca azi am făcut un meci bun. Nu este uşor pentru mine. E un vis pentru mine că pot să joc un Europa. M-am simţit bine, e o motivaţie să joci cu stadionul plin. Pentru jucători este frumos să vedem stadioanele pline„, a spus Ngezana la digisport.ro.

La rândul său, Andrea Compagno a fost extrem de fericit după victoria din derby şi a spus că nu este dezamăgit că nu a reuşit să marcheze.

„E mereu frumos aici, e ceva special faţă de Arena Naţională. A fost important să ne revenim după meciul de la Arad. Important pentru noi e să rămânen pe primul loc. Staff-ul e foarte bun, suporterii cei mai buni, mergem înainte. Mă gândesc la meciuri, să îmi fac treaba. Muncesc pentru echipă„,a spus şi Andrea Compagno.

Gazdele au început tare meciul din Ghencea şi Compagno a trimis în bara transversală în minutul 3. FCSB a deschis scorul în minutul 13, prin Darius Olaru, care a trimis la colţul scurt din pasa lui Octavian Popescu. Compagno a mai pus odată în pericol poarta oaspeţilor, în minutul 19, dar Lucian Popescu a reţinut. După numai două minute Radunovic a primit o pasă de la Alexandru Băluţă şi a majorat diferenţa la 2-0. Bucureştenii au intrat însă la cabine cuun avantaj de trei goluri, Darius Olaru reuşind dubla cu un şut din careu.

În repriza secundă gazdele au mai avut ocazii, cea mai mare în minutul 90+4 – când Compagno a trimis pe lângă poartă, dar nu au mai forţat, iar craiovenii nu au reuşit să pună în pericol poarta lui Târnovanu. S-a încheiat 3-0 pentru FCSB, care, cu 18 puncte, revine în fruntea clasamentului Ligii 1.

Un comentariu la „Siyabonga Ngezana, reacţie după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „Nu a fost uşor să stau pe bancă!” Ce a spus Compagno”

  1. Wriye more, thats all I hqve to say. Literally, itt seeems as though you rellied on thee viideo tto makke yoour point.
    You clearly know what youjre talkjng about, why waste your intelligence on ust posting vodeos tto your
    blog when you coud be givving us something eblightening tto read?

    Răspunde

Lasă un comentariu