Sold out la FCSB – CFR. Ironii pentru CSA : ,,Ghencea ar fi prea mică,,

FCSB – CFR Cluj, meciul la finalul căruia ”roș-albaștrii” vor primi trofeul de campion, se dispută sâmbătă, de la 20:00, în direct la Digi Sport 1.

La meciul următor vor fi prezenți peste 50.000 de suporteri, iar Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a declarat că vor fi doborâte recordurile de asistență all-time pe Arena Națională. Recordul actual este de 54.346 de spectatori, stabilit în timpul meciului România – Finlanda 1-1 din octombrie 2015.

Peste 50.000 de oameni la FCSB – CFR Cluj

Va fi sold out, s-au vândut pe tot stadionul, inclusiv la peluza opusă. E bătut deja recordul, 100%. Va fi o coregrafie frumoasă în tot stadionul şi sperăm ca toţi suporterii să se încadreze în ceea ce vrem să facem şi să fim alături de noi, ca să iasă ceva frumos.

La fiecare meci, cozi, acum încă e mică, dar s-au vândut aproape toate online. Dacă vom juca în Ghencea, cu siguranţă se umple. Dacă aici sunt peste 50.000, Ghencea e mică.

Nu ştiu dacă e o palmă dată, dar trebuie să înţeleagă că oamenii iubesc această echipă şi că echipa asta a continuat activitatea fostei secţii de fotbal, indiferent ce spun alte foste glorii sau ce vorbesc alţii despre această echipă”, a declarat Gheorghe Mustață.

Lasă un comentariu