Sorin Cârțu îl critică pe Florinel Coman, după prestația din meciul cu Nordsjaelland: ”Cu ce te prezinți?”

FCSB a remizat, pe teren propriu, în fața lui Nordsjaellandscor 0-0, în prima manșă a dublei din turul III preliminar al Conference League

În urma acestui rezultat, mai multe persoane importante din fotbalul românesc au criticat anumite prestații ale unor fotbaliști de la echipa ”roș-albastră”, iar printre aceștia s-a numărat și fostul jucător al Craiovei Maxima, Sorin Cârțu. 

Florinel Coman, criticat de Sorin Cârțu

Sorin Cârțu (67 de ani), fostul președinte al Universității Craiova, a criticat prestația lui Florinel Coman (25 de ani) din această partidă și a subliniat faptul că atacantul de la FCSB nu a reușit să-și arate personalitatea în fața danezilor. 

”De la Coman aș vrea mai mult. Aici te prezinți, asta este cartea de vizită a unui fotbalist care vrea să se ducă afară, pe care patronul vrea să îl vândă afară cu nu știu ce sume, la meciurile internaționale, atunci îți expui personalitatea, să poți să ieși în evidență.

Ești un atacant, cu ce te prezinți? Cu șuturi la poartă, cu driblinguri. Uneori poți să scoți faulturi importante pentru echipă. Mereu am pretenții de la meciurile internaționale”, a susținut Sorin Cârțu, într-o intervenție la Fanatik.

Gigi Becali, impresionat de Florinel Coman

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a comentat jocul echipei sale în meciul contra danezilor de la Nordsjaelland. ”Omul cu banii” de la echipa ”roș-albastră” a spus, printre altele, că a rămas impresionat de prestația avută de Coman și, în același timp, a subliniat capacitatea de efort a atacantului din această partidă.

”El (n.r. Florinel Coman) e diamantul nostru. N-ai văzut că în minutul 90 și ceva făcea pressing?”, a spus Becali, în cadrul conferinței de presă susținută vineri, la Palat. 

Lasă un comentariu