Sorin Cârțu nu o vede bine pe FCSB: „Situația e mai roz pentru Craiova”

FCSB o va întâlni pe Universitatea Craiova în a opta etapă din Superliga României.

Sorin Cârțu nu o vede bine pe FCSB: „Situația e mai roz pentru Craiova”

Sorin Cârțu a vorbit despre partida dintre cele două grupări și a evidențiat faptul că FCSB va avea probleme mai mari decât Universitatea Craiova, având în vedere absențele din angrenaj: Vlad Chiricheș, accidentat, iar Florinel Coman și Alexandru Pantea suspendați, în urma eliminărilor de la meciul precedent cu UTA Arad.

„Situația este mai roz pentru Craiova, având în vedere ce i s-a întamplat FCSB-ului cu UTA. Au jucători lipsă, un Chiricheș, Coman, Pantea. Au niște probleme în alcătuirea formației, pentru că sunt niște fotbaliști greu de înlocuit.

(n.r. despre revenirea lui Băluță) Galeria noastră nu îl va agrea, dar să nu se întample ceva cu el, pentru că fotbaliștii joacă mereu bine contra fostelor echipe. Să sperăm că merge pe o forma mai slabă, mai ales că vine după o accidentare”, a spus Sorin Cârțu, potrivit DigiSport.

În campionat, FCSB se situează pe prima poziție cu 15 puncte, în timp ce Universitatea Craiova se află pe locul doi cu 14 puncte. Roș-albaștrii au însă un meci în minus, față de olteni.

UTA Arad – FCSB 2-1

Florinel Coman a deschis rapid scorul în minutul patru, din pasa lui Darius Olaru. Însă, în minutul 18 Andrej Fabry a restabili egalitatea, în urma unui henț controversat comis în careu de Alexandru Pantea.

În repriza secundă, Godberg Coope a adus-o pe UTA Arad în avantaj, în minutul 60. Cu doi jucători eliminați (Alexandru Pantea, 45+4′, Florinel Coman 83′), FCSB a pierdut șirul celor cinci victorii consecutive în Superliga.

Lasă un comentariu