Sorin Cârțu, reacție tranșantă după ce Becali a anunțat că-l va sfătui pe Olaru să se retragă din națională ,,Asta e prosteală,,

Darius Olaru a fost lăsat pe banca de rezerve de Edi Iordănescu pentru meciul cu Andorra, scor 4-0, iar acest lucru l-a înfuriat pe Gigi Becali.

Patronul vicecampioanei a dezvăluit într-o conferință susținută la „Palat” că îl va „sfătui” pe mijlocașul FCSB să se retragă de la națională.

Sorin Cârțu, fostul președinte al clubului Universitatea Craiova, a catalogat spusele lui Gigi Becali drept „prosteală” și l-a sfătuit pe Olaru să nu ia în calcul o astfel de decizie.

„Asta este prosteală. Olaru nu trebuie să facă aşa ceva. Nu ştiu care a fost treaba. Sunt alegeri, ai anumite meciuri, de o anumită factură. Nu este bine să spui aşa ceva jucătorului.

Iar jucătorul respectiv nu trebuie să asculte, pentru că este interesul lui să fie la naţională. Eu mă îndoiesc că Edi Iordănescu are ceva cu el, l-a avut antrenor la Gaz Metan.

Sau o atitudine premeditată împotriva lui Olaru. În niciun caz. Ba din contră. Îl sprijină cât se poate de mult. Aşa s-au nimerit lucrurile la acest moment. Sunt alegerile lui şi nu ar trebui comentate atât de radical, ca Gigi Becali.

Ar fi o decizie prea radicală. Eu nici nu văd o dispută. Antrenorul nu are, de regulă, dispute cu jucătorii. Este o filozofie, o gândire, o alegere. Asta nu înseamnă că la alte meciuri nu o să fie Olaru o soluţie.

Sigur, el concurează şi cu Stanciu şi cu Răzvan Marin, acum şi cu Ianis Hagi. Şi el este tot un fotbalist de acest tip”, a spus Sorin Cârţu, potrivit Fanatik.

România, pe primul loc în Grupa I

Reprezentativa României a dispus cu scorul de 4-0 de naționala Andorrei și a urcat pe primul loc în clasamentul Grupei I, după ce Elveția s-a încurcat cu Belarus, scor 3-3.

Peste 20.000 de copii au susținut din tribune naționala României. Federaţia Română de Fotbal a fost sancţionată să dispute acest meci cu porţile închise, dar UEFA permite accesul liber pentru copiii sub 14 ani.

În ultimele două confruntări din grupă, România ar urma să joace în noiembrie cu Israelul (în deplasare) şi cu Elveţia (acasă).

Lasă un comentariu