Sparta Praga, ofertă pentru Albion Rrahmani. Rapid a dat răspunsul

Primul sezon al lui Albion Rrahmani în tricoul celor de la Rapid a fost unul de vis pentru atacantul de 23 de ani.

Deși primul meci s-a jucat la 15 grade și al doilea la 16 grade, ‘Diavolii Roșii’ păreau să aibă tricourile excesiv de transpirate încă din primele minute, deși adversarii alergaseră la fel de mult. Acest subiect neobișnuit a stârnit curiozitatea presei belgiene, care a oferit o explicație simplă.

Tricoul Belgiei este grena, o culoare pe care transpirația se vede mult mai clar decât pe altele. Aceeași problemă a avut-o și Aston Villa în sezonul trecut.

Un alt motiv este că producătorul a inclus pe tricou mai multe inserții strălucitoare, ceea ce a făcut ca jucătorii belgieni să pară și mai transpirați.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piață a lui Rrahmani, potrivit Transfermarkt.
  • 600 de mii de euro au plătit giuleștenii pentru a îl aduce pe kosovar în România de la KC Ballkani.

Albion Rrahmani a declarat că nu este afectat de faptul că, cel puțin pentru moment, transferul său la Rangers a căzut și că este complet concentrat pe ceea ce are de făcut la Rapid, echipă cu care are contract până în vara anului 2026.

De asemenea, atacantul kosovar a dezvăluit că are o relație foarte bună cu Neil Lennon (52 de ani), noul antrenor al giuleștenilor.

”Sunt pregătit, vrem să dăm tot ce avem mai bun în cantonament. Nu am avut o vacanță foarte lungă, însă m-am relaxat. Mă simt foarte bine din punct de vedere fizic. Am avut o primă interacțiune bună cu Neil Lennon.

Avem așteptări mari de la sezonul viitor, avem o echipă bună. Dacă nu vom mai avea ghinion, cred că putem câștiga un trofeu. Încă sunt aici, vreau să mă pregătesc, concentrarea mea este pe Rapid. Nu sunt dezamăgit că nu am plecat încă, sunt profesionist și dau 100% oriunde sunt”, a spus Rrahmani, la plecarea în cantonament.

Albion Rrahmani: ”Perioada de transferuri este deschisă până pe 1 septembrie, nu știu ce se va întâmpla”

Întrebat dacă, totuși, va pleca de la Rapid în această vară, Albion Rrahmani a spus că perioada de transferuri din SuperLiga este deschisă până la începutul lunii septembrie și că orice se poate întâmpla în acest caz.

Totodată, kosovarul a spus că, dacă va rămâne în Grant și în stagiunea următoare, își va dori să câștige cel puțin un trofeu cu Rapid.

”Titlul de golgheter este un obiectiv, însă cel principal rămâne câștigarea unui trofeu cu Rapid. Sezonul trecut a fost dezamăgitor, însă am avut multe de învățat. Ne-a lipsit norocul, sper să nu ne mai lipsească și în sezonul viitor.

Perioada de transferuri este deschisă până pe 1 septembrie, nu știu ce se va întâmpla. Dacă va exista o ofertă favorabilă pentru club și pentru mine, ne vom pune la masa discuțiilor”, a mai spus Rrahmani.

Lasă un comentariu