„Stadionul a fost ‘sechestrat’ de un bugetar îmbrăcat în uniformă de militar”. Florin Talpan, luat la țintă de Victor Ponta

FCSB a revenit în Ghencea după o perioadă de peste 8 ani. Vicecampioana României a jucat partida cu CFR Cluj, impunându-se cu scorul de 1-0.

„Roș-albaștrii” au făcut mai multe încercări de a juca pe stadionul „Steaua”, lucru care s-a întâmplat la meciul din campionat.

Victor Ponta, mesaj dur împotriva lui Florin Talpan

Fostul premier a fost prezent la duelul dintre FCSB și CFR Cluj, apoi și-a exprimat părerea cu privire la situația creată în jurul închirierii arenei din Ghencea. 

„După mai mulți ani am revenit pe Arena Steaua din Ghencea pentru meciul FCSB – CFR Cluj . Sunt ‘stelist’ de peste 40 de ani; am fost de nenumărate ori la meciuri istorice sau obișnuite.

Stadionul este construit din bani publici (400 milioane de RON) și trebuie să fie deschis suporterilor care plătesc bilet și vin să își încurajeze echipa (pentru azi toate locurile au fost ocupate – aproape 30.000)!

Toți cei prezenți azi acolo am strigat ‘Forța Steaua’ și toți am fi fericiți să vedem o singură echipa, unită și puternică (nu două care se sfâșie între ele din ambiții stupide, orgolii, prostie sau ticăloșie)!

Stadionul a fost ‘sechestrat’ de un bugetar îmbrăcat (din păcate) în uniformă de militar care plângea pe la showuri televizate! Haideți să avem din nou sport în România – să lăsăm suporterii să își susțină echipele – să convingem tinerii să vina la stadion sau în sălile de sport!”, a scris Victor Ponta, pe contul său de Facebook.

Lasă un comentariu