Ștefan Bichir, reacție în războiul FCSB – CSA Steaua: „Palmaresul până în 1998 este al nostru!”

Ștefan Bichir, comandantul de la CSA Steaua, continuă războiul împotriva celor de la FCSB.

FCSB se află pe cale să câștige titlul de campioană după o pauză de 9 ani. Clubul, finanțat de Gigi Becali, afirmă pe pagina sa oficială de Facebook că deține în palmares 26 de titluri.

„Palmaresul până în 1998 este al nostru! Am spus că așteptăm și hotărârea instanței pentru perioada 1998-2003. Atunci vom notifica Federația exact cum va decide instanța”, a apus Ștefan Bichir, pentru sport.ro.

Gigi Becali: „Armata, ministerul, Guvernul Adrian Năstase au semnat că Steaua se transformă în societate pe acțiuni”

„Eu nu consider că sunt într-o luptă. Aici nu e o luptă, e o escrocherie, o înșelăciune a statului român. Că dacă vorbiți de o instituție, atunci e statul român, care stat român, acum 23 de ani, a zis «UEFA, nu mai pot face fotbal profesionist», ca atare, Armata de atunci a dat toate la o asociație de fotbal, adică asociație non-profit, adică o fundație. 

Și s-au transferat toate prin Hotărâre de Guvern. După 4 ani, ajunsese datoare, nu mai avea bani, nu mai putea face fotbal de performanță și a zis: «Am găsit pe cineva, Becali, care ne dă bani, 1 milion, 2, 3». Și s-a ajuns la 9,3 milioane de dolari”, a spus Gigi Becali.

Lasă un comentariu