Ștefan Nanu, fost jucător al FCSB, exprimă apreciere pentru rivala vicecampioanei: ‘Jos pălăria’.

Ștefan Nanu (55 de ani) s-a retras din cariera fotbalistică în 2008 la FCM Câmpina și a fost legitimat la FCSB în perioada iulie 2003 – ianuarie 2004.

Vicecampioana se află în prezent în fruntea clasamentului Superligii României, acumulând 47 de puncte. Echipa pregătită de Elias Charalambous a înregistrat 14 victorii, cinci remize și trei înfrângeri după desfășurarea a 22 de runde.

Ștefan Nanu, fostul jucător al FCSB-ului, își exprimă admirația pentru rivala vicecampioanei: ‘Jos pălăria’. Nanu, penultimul român care a evoluat pentru Vitesse, a vorbit despre campionatul României pentru Sport.ro. El a subliniat entuziasmul fantastic al publicului din Giulești, evidențiind că Farul Constanța urmează un drum pozitiv, și a mărturisit că nu și-ar fi imaginat că „marinarii” vor reuși să învingă Universitatea Craiova.

”E un campionat strâns. Și la retrogradare și la câștigarea campionatului. Am fost la meciul cu Rapid vineri seara și la 1-3 sincer nu se mai gândea nimeni că revine. Publicul e fantastic. El e numărul unu în România ca atmosferă. Jos pălăria pentru ei. E un campionat care se va decide până în ultimele etape. Și anul trecut s-a decis spre sfârșit.

Farul e pe drumul cel bun. Nici eu nu m-am gândit că va câștiga la Craiova. E o echipă bună, care practică un joc ofensiv, de calitate, cu jucători reinventați de Gică Hagi. Îi ia dintr-o parte, îi aduce la un nivel, și îi duce în altă parte. E un marketin foarte bun”, a spus Ștefan Nanu pentru Sport.ro.

Cum arată clasamentul Superligii României

Universitatea Craiova și CFR Cluj s-au înzăpezit în etapa #22 din sezonul regulat al Superligii României, iar FCSB a beneficiat din plin de rezultatele celor două echipe. Roș-albaștrii au învins-o fără drept de apel pe UTA Arad pe Arena Națională cu 4-0 și s-au distanțat în clasament.

 1. FCSB – 47 de puncte
 2. CFR Cluj – 36 de puncte
 3. Rapid București – 36 de puncte
 4. Universitatea Craiova – 34 de puncte
 5. Sepsi OSK – 33 de puncte
 6. Farul Constanța – 33 de puncte
 7. ”U” Cluj – 32 de puncte
 8. Petrolul Ploiești – 30 de puncte
 9. FC Hermannstadt – 29 de puncte
 10. Oțelul Galați – 27 de puncte
 11. FCU Craiova – 27 de puncte
 12. FC Voluntari – 25 de puncte
 13. UTA Arad – 24 de puncte
 14. Poli Iași – 23 de puncte
 15. Dinamo București – 16 puncte
 16. FC Botoșani – 15 puncte

Lasă un comentariu