Ștefan Târnovanu, lăudat după ce și-a recunoscut greșeala din meciul cu Sepsi OSK: „Are tăria de caracter”

Meciul dintre Sepsi OSK și FCSB s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, în etapa a șasea din play-off-ul Superligii României.

Golul marcat de gazde după o greșeală a lui Ștefan Târnovanu a dus la stabilirea remizei.

Portarul a ieșit greșit la minge, oferind adversarilor șansa de a marca, iar ulterior și-a cerut scuze coechipierilor și suporterilor.

„Amânăm titlul din cauza mea. Vreau să încep prin a spune că îmi cer scuze față de colegi. Au făcut un meci perfect. Mi-am bătut joc de două puncte. Mai sunt câteva meciuri și mai avem un singur pas de făcut. Cam asta e.

Am strigat, am ieșit rău și de acolo a ieșit rău. A fost doar vina mea. Băieții au făcut un meci extraordinar”, a spus portarul, la finalul partidei.

„Mi-a plăcut de el că şi-a asumat greşeala pe care a facut-o, dar îmi plăcea ca şi atacanţi să îşi asume. Îmi place că are tăria asta de caracter. Şi da, la cluburile mari trebuie să rezişti presiunii. E mereu presiune, critică”, a declarat Ovidiu Herea, la Orange Sport.

Gigi Becali, despre Ștefan Târnovanu: „Cum să ieși așa?”

Chiar dacă l-a criticat pe portarul de 23 de ani, Gigi Becali a anunțat că nu-l va trece pe acesta pe banca de rezerve, având în vedere că sezonul se apropie de final.

„Nu pot acum să-l trec pe bancă. Mai avem un meci să devenim campion și nu pot. Vlad nu a mai apărat de doi ani. El aici a mai scos una. A greșit aiurea acolo, nu înțeleg. Cum să ieși așa? Ai doi metri… Uită-te, bă, la mingie! 

Ei nu înțeleg pentru ce au emoții. Ei spun că nu au emoții, dar eu îi văd. Așa îi simt, că au emoții. Dar nu înțeleg pentru ce!”, a spus Becali, la Digi Sport.

Evaluat la 2,8 milioane de euro de site-urile de specialitate, Ștefan Târnovanu a prins 40 de meciuri în acest sezon pentru cei de la FCSB, reușind să scape fără gol primit în 18 dintre acestea.

Lasă un comentariu