Stefan Târnovanu răspunde zvonurilor legate de un posibil transfer

Florinel Coman (26 de ani) și Darius Olaru (26 de ani), principalele ”motoare” ale FCSB-ului în acest sezon, se gândesc serios să plece în străinătate la finalul sezonului.

Un alt jucător important din echipa antrenată de Elias Charalambous care ar putea să plece este Ștefan Târnovanu (23 de ani).

Ștefan Târnovanu a declarat: „Sper să-mi pregătesc bagajul pentru EURO.”
Recent, jurnaliștii scoțieni au speculat despre un posibil transfer al portarului chiar la Rangers, echipa la care evoluează și Ianis Hagi (25 de ani).

Întrebat despre posibila plecare, Târnovanu a menționat că se gândește să-și facă bagajul doar pentru participarea la EURO.

”Sperăm să fim cu un pas mai aproape de câștigarea titlului. Nu suntem încă campioni, dar mai avem câțiva pași să devenim campioni. Acest an este anul nostru și cred că în scurt timp se va adeveri asta.

În derby nu contează locul sau forma, dar cred că plecăm cu prima șansă. Sunt o persoană foarte optimistă de fel, dar se pare că anul ăsta

(n.e. Te gândești la EURO?) Eu zic că da. Nu vreau să zic ce îmi doresc, vom vedea. E un duel cu mine, eu vreau să-mi dovedesc că pot să fiu acolo.

(n.r. O să fie mai greu fără Coman?) Nu știu cum o să fie. Coman e un jucător important, dar nu cred că FCSB

(n.r. Îți faci bagajul și tu la vară?) Da, sper să-mi fac bagajul pentru EURO”, a spus Ștefan Târnovanu.

2,8 milioane de euro este cota de piață a lui Ștefan Târnovanu, potrivit transfermarkt.com.

Jurnaliștii de la The Rangers Journal, sursă de informații despre echipa Glasgow Rangers, au exprimat aprecieri considerabile pentru Ștefan Târnovanu.

Aceștia au menționat că portarul FCSB-ului este o opțiune serioasă pentru a fi luat în considerare ca înlocuitor potențial al titularului Jack Butland (31 de ani), care se pare că are șanse mari să fie transferat în vara aceasta la o altă echipă.

Potrivit opiniei jurnaliștilor scoțieni, Târnovanu este un portar care își gestionează cu încredere propria poartă și a avut intervenții remarcabile pe tot parcursul acestui sezon.

”Târnovanu este genul de jucător care ar putea căuta un transfer din dorința de a reveni în naționala României. Este un portar care a impresionat foarte mult în competiția internă, unde a strâns 15 meciuri fără gol primit după 33 de jocuri și are un procentaj al paradelor de 75%. A apărat și două penalty-uri din șapte în acest sezon și este o adevărată forță în propriul careu”, au scris jurnaliștii scoțieni de la The Rangers Journal.

Momentan Ștefan Târnovanu nu are o ofertă concretă și cel mai probabil portarul echipei Roș – Albastre rămâne și din vară.

Lasă un comentariu