Știrile ProTV mută ora meciului Nordsjaelland – FCSB!. UEFA a dat curs cererii postului TV + de ce echipa lui Becali e singura care rivalizează cu Las Fierbinți

UPDATE: CONFORM ULTIMELOR INFORMATII MECIUL VA FI PE ANTENA 1. MAI MILTE DETALII AICI

În acest moment, nicio televiziune din România nu a semnat vreun contract cu agenția care deține drepturile de transmisie TV a meciului retur dintre Nordsjaelland și FCSB # Totuși, în cursul zilei de luni, UEFA a informat oficial că a primit o solicitare din partea danezilor pentru ca partida de joi seară să înceapă cu 30 de minute mai târziu, adică la ora 20:00 # Forul de la Nyon a dat curs, dar în spatele acestei cerințe stau chiar negocierile pentru preluarea drepturilor TV în România.

Unul dintre posturile de televiziune care s-au arătat foarte interesate de a transmite jocul a fost ProTV. Conducerea stației din Pache Protopopescu însă a condiționat preluarea meciului de mutarea orei de start. 

Motivul? ProTV n-a acceptat sub nici o formă să-și mute Jurnalul de Știri, care începe la ora 19:00, principalul program al postului. Ar fi însemnat fie să-l devanseze de la 18:30, fie să-l scurteze și să dureze cel mult 20 de minute, ceea ce n-a trecut de votul bordului care face grila de programe a ProTV.

FCSB – Nordsjaelland a fost mutat la ora 20:00 în urma solicitării postului Pro TV

Cum însă agenția cu care ProTV a negociat în aceste zile a reușit să mute ora de start a meciului, aproape sigur pe parcursul zilei de astăzi, se va și încheia contractul de preluare a drepturilor TV. Iar meciul de joi va fi televizat, așa cum s-a întâmplat și săptămâna trecută, de ProTV.

Modul în care șefii postului TV respectiv și-au creat strategia s-a dovedit extrem de inspirat și joia trecută. Atunci, în prime-time, ordinea în grilă a programelor a fost următoarea:

  1. Știrile ProTV – ora 19:00
  2. Știrile din Sport – ora 19:55
  3. Las Fierbinți – ora 20:20
  4. FCSB – Nordsjaelland – ora 21:30

Aceste 4 programe au fost și cele care au făcut cea mai mare audiență pe întreaga durată a zilei, luând în calcul toate programele TV, de la toate televiziunile din România, din acea zi.

Top 5 audiență 10 august

  1. Las Fierbinți – 1.340.000 telespectatori
  2. FCSB – Nordsjaelland – 1.338.000
  3. Știri Sport ProTV – 952.000
  4. Știrile ProTV – 902.000
  5. Serialul Melek, Kanal D – 731.000

60.000 de euroe suma cu care Pro TV a achiziționat drepturile pentru transmisia meciului tur dintre FCSB și Nordsjaelland

45,5 milioane de euroe profitul net realizat de Pro TV în anul 2022, nivel care e egal cu cel realizat de Antene, Kanal D și Digi, luate împreună

Lasă un comentariu