Șumudică are două oferte din SuperLigă, Dragomir îl sfătuiește să nu accepte: „Mai așteaptă, o să ai «verde» la Rapid!”

Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul președinte al LPF, a vorbit, în direct la GSP Live, despre situația de la Rapid, după înfrângerea suferită de giuleșteni, luni seară, pe terenul lui FC Voluntari, scor 1-2, în runda cu numărul 4 din Superliga.

„Oracolul din Bălcești” este de părere că șefii alb-vișiniilor au făcut o greșeală atunci când nu l-au numit pe Marius Șumudică (52 de ani) pe banca tehnică a echipei. Dragomir consideră că Șumudică era liantul perfect între galerie și echipă. 

Dumitru Dragomir, după ce Rapid a fost învinsă de FC Voluntari: „Șumudică se mula precum mănușa la Rapid”

„Probleme există peste tot, nu numai la Gigi Becali. Nu există fotbal fără probleme, dar ele trebuie rezolvate. Asta este arta unui conducător, să rezolve problemele. 

Dan Șucu este un foarte bun om de afaceri și un om serios. Eu spun că el și Angelescu sunt oameni serioși. Problema e că nu au luat un antrenor care să se muleze precum mănușa la Rapid, cum era Șumudică de exemplu. 

Dacă îl puneau pe Șumudică și lucrurile mergeau prost, toate erau luate în piept de Șumudică. Acum le ia Șucu. Când o începe toată tribuna să-l înjure și să-l alerge pe calea ferată… El e un om foarte bun, dar a fost influențat să nu-l ia pe Șumudică. 

Dacă îl lua pe Șumudică avea liniște și acasă, și pe stadion. Șumudică era ca o mănușă pentru Rapid. M-a sunat Șumudică aseară și mi-a spus că are ofertă de la două echipe, una cu bani, una mai săracă. Una are suporteri fulminanți. I-am spus în felul următor: «mai așteaptă, o să fie «verde» către Rapid»

El a zis că e supărat. «Băi, ești supărat vreodată pe Rapid?» «Nu, nea Mitică, că Rapidul e viața mea!» «Atunci mai așteaptă, mă, puțin!»

Faptul că m-a consultat este absolut deosebit. Și când a mers prin Turcia, eu l-am învățat să se ducă acolo. Și când a fost să se ducă la Gigi Becali, unde a avut ofertă bună. El a zis că e rapidist și nu se duce la Steaua. A greșit. Dacă se ducea la Steaua, ieșea campion cu Steaua”, a precizat Dumitru Dragomir, la GSP Live. 

Dumitru Dragomir: „Dacă Șumudică se duce la Rapid termină în primele 4”

Dumitru Dragomir a vorbit și despre ceea ce ar putea realiza Marius Șumudică pe banca trupei din Giulești. Fostul șef al LPF crede că Rapidul nu va prinde play-off-ul dacă va continua cu Cristiano Bergodi. 

„La Rapid, dacă se duce, termină în primele 4, nu știu dacă ia titlul. Altfel, Rapidul nu termină nici în primele 6. Credeam că, după primul meci, s-a închegat o echipă, dar schimbările astea masive… De exemplu, eu pe brazilianul ăsta (n.r. – Junior Morais) nu l-aș schimba niciodată atât timp cât poate juca. Dar să știți că Bergodi e antrenor serios și e posibil să fi avut ghinion. 

La Rapid dacă nu ești agreat de Bocciu, Gigi Corsicanu și 10.000 de frați de-ai lor, e greu să antrenezi în Giulești. Pe cât de frumoasă e galeria Rapidului, pe atât de periculoasă e. 

Dacă Șucu știa ce este în fotbal îl lua pe Șumudică. Dacă nu avea rezultate, răspundea Șumudică. Bergodi nu e vinovat, vinovată e conducerea Rapidului. Alegerea perfectă era Șumudică, să ne mai dăm după cireș”, a mai punctat Dumitru Dragomir, la GSP Live. 

Lasă un comentariu