Șumudică: „Chiar m-a vrut Gigi Becali!”

Gigi Becali, faimosul om de afaceri și patronul echipei FCSB, i-a oferit un contract generos lui Marius Șumudică pentru a-l aduce pe acesta la conducerea echipei.

Conform declarațiilor lui Șumudică, Becali i-ar fi propus o sumă considerabilă, aproape de un milion de euro, ca primă în cazul în care echipa ar fi reușit să se califice în grupele celei mai prestigioase competiții europene. Deși nu au fost furnizate detalii precise, suma menționată de antrenor evidențiază importanța ofertei făcute de patronul FCSB-ului.

“Eu știu foarte bine cum merge treaba la FCSB. Jucătorii acum, dacă iau campionatul, nu primesc nimic. Nu au nicio primă de campionat, nimic. Ei primesc bani doar dacă ajung în grupe.

Așa era contractul pe care mi l-a oferit și mie. Îmi dădea mult dacă intram în grupe. Cam un milion de euro dacă intram în grupele Champions League.

Nu mai țin minte exact, dar era foarte mult. Spre exemplu, eu am luat 300.000 de euro când am luat campionatul cu Astra, îți dai seama că la FCSB e mai mult”, a declarat Marius Șumudică, conform Fanatik.

 

Șumudică: „Chiar m-a vrut Gigi Becali!”

Deși Șumudică recunoaște că Becali l-a dorit în echipa sa, el a refuzat oferta dintr-un motiv clar: dorința patronului de a avea control total asupra deciziilor tehnice.

Chiar dacă salariul oferit era enorm pentru standardele fotbalului românesc, Șumudică a preferat să nu fie supus influenței excesive a patronului în luarea deciziilor legate de echipă.

“Chiar m-a vrut Gigi Becali la FCSB. Nu aș fi acceptat să mă sune pentru schimbări și de aia nu sunt acolo. Asta e. Așa conduce el. A luat campionatul. Anul acesta ca antrenor e numărul 1. El și cu Iordănescu se bat acolo la antrenorul anului”, a adăugat tehnicianul.

Lasă un comentariu