Șumudică, impresionat după FCSB – CFR Cluj: „Foarte inteligent!”. A identificat marea greșeală a lui Mandorlini

FCSB a învins CFR Cluj, scor 1-0, pe Stadionul Steaua, în etapa a patra din Liga 1.

Andrea Compagno a înscris unicul gol al meciului, în minutul 67, din penalty. La meci au asistat peste 28.000 de suporteri, record pentru noul Stadion Steaua.

Marius Șumudică: „Compagno, foarte inteligent”

Marius Șumudică este de părere că CFR Cluj a pierdut mult în momentul în care Andrea Mandorlini a decis să renunțe la apărarea cu trei fundași centrali și a trecut la o linie de patru. Antrenorul a avut cuvinte de laudă și pentru Andrea Compagno, care a obținut și a transformat penalty-ul.

„Voi vorbi din prisma analistului Șumudică ca să nu-l supăr pe Cristi Balaj. Eu consider că CFR-ul a fost o echipă stoarsă fizic și mi se pare logic. Au ajuns târziu după meciul cu Adana.

FCSB a fost prima la minge, a fost mai proaspătă. Cât au fost cu 3 fundași centrali pe teren a fost ok. Apoi au trecut în 4, s-au descoperit, au avut unele situații palide de atac, însă s-au descoperit în apărare, iar de acolo iese penalty-ul. Compagno e foarte inteligent, îi ia fața și obține penalty”, a spus Marius Șumudică, la Digisport.

FCSB a ajuns la șase victorii din șase: patru în Liga 1 și două în preliminariile Conference League. Vicecampioana ocupă primul loc în campionat, cu 12 puncte, la patru lungimi peste a doua clasată, Universitatea Craiova.

Pentru FCSB urmează meciul de acasă cu Nordsjaelland, din turul 3 preliminar Conference League, joi, de la ora 21:30.

CFR Cluj a rămas cu 7 puncte și ocupă locul 4 în Liga 1.

Lasă un comentariu