„Sunt amenințat cu moartea! M-a urmărit cineva de când am plecat de acasă!” Florin Talpan, terorizat din cauza scandalului cu FCSB

Florin Talpan a vorbit după ce FCSB nu a fost primită să joace pe stadionul Steaua meciul cu Dinamo din a doua etapă a Superligii României. 

Juristul de la CSA Steaua a vorbit despre conflictul cu FCSB, motivând că vicecampioana nu va putea vreodată să joace în Ghencea din cauza furtului de identitate. Florin Talpan a făcut noi precizări de la ședința la care s-a prezentat, în care se negocia închirierea stadionului, punctând că nu s-a dus acolo cu forța, așa cum s-a prezentat. 

Totodată, comentând întreaga situație, oficialul de la CSA Steaua a dezvăluit coșmarul prin care trece din cauza conflictului cu FCSB. Florin Talpan, urmărit și amenințat din cauza conflictului cu FCSB

Talpan a declarat că primește amenințări cu moartea și a fost chiar și urmărit din cauză că s-a luptat pentru a apăra Clubul Sportiv al Armatei Steaua. 

„Eu am lucrat pentru clubul ăsta, eu sunt amenințat cu moartea, sunt luat în derâdere. M-a urmărit cineva de când am plecat de acasă, din Drumul Taberei, până în Dragonul Roșu. Este inadmisibil ce se întâmplă! Sunt un om simplu, poate mai modest. 

Nu înseamnă că de acum trebuie să fiu toată ziua la costum sau să fiu luat în urmărire. Când merg spre serviciu, sunt unii de la etajul 5 sau 6 care strigă: ‘Bă, de ce nu îi dai lui Becali?’. Mă fac în toate felurile! Nu se poate așa ceva! Asta e România?”, a declarat Florin Talpan la Digi Sport. 

Lasă un comentariu