„Sunteți nebuni cu toții?”. Reacție dură după ce s-a aflat că FCSB – FC Nordsjaelland nu se joacă pe Ghencea

Meciul pe care FCSB urmează să-l dispute împotriva lui FC Nordsjaelland, în turul trei preliminar al Conference League nu se va diputa pe stadionul din Ghencea.

Astăzi e ultima zi în care FCSB poate trimite către UEFA stadionul pe care va disputa meciul de „acasă” cu Nordsjaelland, programat joi, de la ora 21:30.

Din informațiile SPORT.RO, reprezentanții CSA Steaua nu și-au dat acceptul pentru ca FCSB să joace în Ghencea. Motivul ar fi niște postări pe care jucătorii FCSB le-au făcut pe rețelele de socializare și faptul că pe site-ul oficial clubul lui Gigi Becali își asumă palmaresul Stelei, echipa care în 1986 câștiga Cupa Campionilor Europeni.

Prin urmare, meciul dintre FCSB și FC Nordsjaelland se va juca pe stadionul „Arcul de Triumf”, așa cum era stabilit inițial.

Reacție dură a lui Dumitru Dragomir despre situația din Ghencea

Fostul președinte LPF nu s-a ferit de cuvinte când a auzit informația potrivit căreia oficialii CSA ar fi refuzat accesul celor de la FCSB pentru partida din turul trei preliminar din Conference League. 

„Atunci ce a rezolvat Ciolacu? Dacă meciurile internaționale, pe un stadion așa frumos, să ne vadă și pe noi lumea… Eu nu te cred. Păi, băi frate, e interes național, nu e interes local.

Sunteți nebuni cu toții? Ați înnebunit? Cum să nu lăsați la meci internațional să joace Steaua (n.r. – FCSB) acolo? Nu cred. Acum ar trebui să intervină Ciolacu și să le dea bine peste nas. Dar părerea mea este că Dîncu a fost mai tare decât Ciolacu”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Lasă un comentariu