„Suporterii au văzut care e adevărata Steaua”. Verdictul lui Vivi Răchită după FCSB – CFR Cluj 1-0

FCSB – CFR Cluj s-a jucat în Ghencea, vicecampioana României revenind pe stadionul „Steaua” după o pauză de mai bine de patru ani.

Derby-ul din etapa a patra a adus un nou record de asistență pe arena respectivă, iar Vivi Răchită nu s-a ferit de comentarii după acest meci. 

Conform anunțului oficial făcut de organizatori, la partida dintre FCSB și CFR Cluj au asistat 28.519 de spectatori. Partida vicecampioanei este cea cu cea mai mare asistență pe noul stadion din Ghencea.

„A fost frumos! Suporterii au văzut acum care este adevărata Steaua, pentru că o echipă este certificată în funcție de numărul de suporteri.

Iar duminică seara s-a văzut că fanii chiar iubesc această echipă și că ei chiar consideră că e continuatoarea Stelei. Așa cum și noi, chiar și eu, în ciuda contrelor mele cu conducerea FCSB-ului, din punctul meu de vedere continuatoarea pe linie sportivă a Stelei este FCSB.

Au fost 28.000 de suporteri, stadionul a fost plin și sunt convins că dacă era stadionul mai mare, era mai plin stadionul. Au fost mulți care nici nu au putut să intre pe stadion”, a declarat Vivi Răchită, potrivit Fanatik.

Lasă un comentariu