Suporterii Csa Steaua și-au pierdut definitiv răbdarea. Au umplut căsuța de e-mail a clubului. Protest la sediul CSA, MApN și la stadionul Ghencea

Fanii CSA Steaua București și organizațiile suporterilor le-au dau bătăi de cap angajaților clubului. CSA nu a mai putut primi mail-uluri pe adresa oficială.

Fanii Stelei au inundat căsuța de e-mail a clubului CSA Steaua București cu o avalanșă de solicitări. Peste 200 de cereri privind dreptul de promovare și alte aspecte legate de viitorul echipei au fost trimise rapid la adresa oficială de e-mail a clubului, contact@csasteaua.ro. FANATIK a încercat și ei să transmită mai multe solicitări de presă, dar din cauza numărului uriaș de e-mail-uri, acestea au eșuat în a fi livrate, căsuța de e-mail a roș-albaștrilor fiind pur și simplu inundată.

Abia după două zile, conducerea CSA Steaua București a reușit să remedieze situația, lucrând intens pentru a răspunde tuturor solicitărilor în termenul legal de 30 de zile, conform prevederilor legale.

Suporterii de la Peluza Sud Steaua și Asociația Steliștilor 1947 și-au pierdut răbdarea și au protestat la sediul clubului: „Competența vă (con)strânge. Pălăria e prea mare, / Demisia în masă! Conducere fără onoare”, a fost mesajul afișat în fața sediului clubului.

Fanii au închiriat până și un panou publicitar din fața sediului Ministerului Apărării: „Cei care nu au trădat. Vrem Steaua în A! . Steaua București este cea mai titrată echipă de fotbal din România cu 21 de titluri și 20 de cupe ale României, 4 Supercupe ale României, Cupa Campionilor Europeni și Supercupa Europei”. 

Proteste au fost și în fața stadionului Ghencea la meciul câștigat cu 2-1 în fața Concordiei Chiajna și disputat cu porțile închise: „Absolvent de Bioterra, Secretar de Stat / Dovada unui sistem eșuat”, „FCSB e PSD”, „Oricât de mult ați încerca / Steaua nu va dispărea”, „N-ai cum să crezi că se aplică legea într-un stat democrat / Când partidele vin pe rând să ceară pomană la palat”, au fost câteva dintre bannere.

Lasă un comentariu