Surpriza pregătită de Elias Charalambous pentru Nordsjaelland – FCSB: are 17 ani și e ”revelația” verii. Primul 11 al ros – albastrilor

FCSB va juca returul împotriva danezilor de la Nordsjaelland, joi, la ora 20:00, din turul III preliminar al Conference League.

George Gogescu, surpriza pregătită de Elias Charalambous pentru Nordsjaelland – FCSB

Elias Charalambous a luat o decizie surpriză înaintea returului cu danezii. Puștiul George Gogescu (17 ani) face parte din lotul roș-albaștrilor pentru duelul de joi seară, potrivit gsp.ro.

Tânărul fotbalist a impresionat în cantonamentul din Olanda, împotriva lui Anderlecht și PAOK Salonic, și este considerat ”revelația” verii. Acesta i-a impresionat pe cei din staff, după ce a făcut față tuturor solicitărilor venite de la preparatorul Thomas Neubert.

Gogescu evolează ca mijlocaș defensiv și poate fi o soluție pentru vicecampioană, după ce Adrian Șut s-a accidentat, iar locul său a fost luat de Ovidiu Popescu.

Născut în 2005, Gogescu nu a debutat pentru FCSB în SuperLigă. Are o singură prezență în tricoul roș-albaștrilor, în Cupa României 2022-2023, cu FC Botoșani, când a jucat 88 de minute.

FCSB a stabilit primul ”11” pentru meciul retur cu Nordsjaelland

Elias Charalambous (42 de ani), antrenorul celor de la FCSB, va opera 3 modificări la nivelul primului 11, raportat la echipa de start cu care au început ”roș-albaștrii” partida tur de pe teren propriu.

Astfel, în locul lui Andrea Compagno (27 de ani), în formula de start va apărea Alexandru Băluță (29 de ani), revenit după o ușoară accidentare suferită în meciul retur cu CSKA 1948 Sofia din turul II preliminar al Conference League. Italianul va fi scos din primul 11, după ce a avut o ieșire nervoasă în momentul în care a fost înlocuit în meciul tur cu Norsjaelland, în minutul 61, cu Valentin Gheorghe.

Totodată, Andrei Cordea (24 de ani) va fi scos din primul 11, iar în locul său va juca din primul minut Octavian Popescu (20 de ani). În cazul lui Cordea, motivul pentru care acesta nu va evolua ca titular în meciul retur cu Nordsjaelland este reprezentat de evoluțiile modeste din teren din ultima perioadă. De altfel, asupra acestui aspect s-a pronunțat și patronul celor de la FCSB, Gigi Becali.

Echipa probabilă a FCSB-ului cu Norsjaelland:

  • Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Djokovic, Ov. Popescu, Olaru – Oct. Popescu, Băluță, Coman

Lasă un comentariu