Tălpan, în război cu toată lumea. Florin Talpan a sărit la Diana Șoșoacă în dosarul dintre FCSB și CSA!

Florin Talpan a avut un atac devastator împotriva Dianei Șoșoacă, după ce aceasta și-a exprimat punctul de vedere în conflictul FCSB – CSA Steaua București.

Juristul Florin Talpan a criticat-o dur pe Diana Șoșoacă. Recent, aceasta a comentat asupra conflictului juridic dintre FCSB și CSA Steaua. În cadrul campaniei sale electorale, Diana Șoșoacă a criticat instanța care a judecat disputa privind palmaresul sportiv dintre FCSB și CSA Steaua. Cu toate acestea, declarațiile sale au fost combătute de juristul clubului din Ghencea.

„Nu există nicio eroare judiciară în dosarul cu palmaresul! Instanța s-a pronunțat în limitele investirii! Nu îți poți da cu părerea dacă nu cunoști dosarul. În plus, trebuie să fii specializat în proprietate intelectuală ca să înțelegi ceva. Altfel este greu!”, a declarat Talpan, potrivit Fanatik.

Este o nouă ieșire publică vehementă a lui, după ce, cu doar câteva zile în urmă, l-a contracarat și pe fostul premier Victor Ponta pe aceeași temă.

Gigi Becali dezvăluie că generalii Armatei sunt alături de FCSB în războiul cu Florin Talpan: ,,I-au spus că trebuie desființată, ne facem de râs.,,

Întrebat de decizia Curții de Apel, care a motivat că palmaresul din perioada 1947 – 1998 rămâne la CSA Steaua, iar clubul din Superliga nu are dreptul să folosească palmaresul din 2003 – 2017 în scop comercial și sportiv, Gigi Becali a venit cu noi dezvăluiri.

Gigi Becali dezvăluie că generalii Armatei sunt alături de FCSB în conflictul cu Florin Talpan și CSA Steaua București. Becali nu este afectat de decizia Curții de Apel, care a atribuit palmaresul Clubului Sportiv al Armatei Steaua de la înființare, din 1947, până în 1998, acestuia din urmă. În plus, instanța a decis că FCSB nu are dreptul să utilizeze în scop sportiv și comercial palmaresul din perioada 2003 – 2017, în timp ce cei cinci ani, între 1998 și 2003, nu au fost atribuiți niciunei entități.

Însă, această decizie nu-l afectează pe Gigi Becali. Omul de afaceri a mărturisit că este convins că, într-un final, lucrurile vor reveni la normal, iar echipa pe care o patronează se va numi din nou Steaua București. Mai mult, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că la meciul roș-albaștrilor cu CFR Cluj, unde au participat 54.673 de spectatori și s-a doborât recordul de asistență de pe Arena Națională, au fost prezenți și generali ai Armatei care sunt de partea FCSB-ului în acest conflict juridic, nu de partea lui Florin Talpan și a Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

„E tot favorabilă nouă decizia. Dacă din 2003 e al lor, e bine. Oricum, o hotărâre aberantă. Ei nu mai pot emite pretenții din 2003. O să vină toate la normal. O să le câștigăm încet, încet pe toate.

Au fost vreo patru generali cu patru stele, cinci stele în lojă. Era și un prieten de-ai mei cu ei. De la Armată erau. Au zis că asta e mare tâmpenie, echipa aia trebuie desființată.

I-au spus că trebuie desființată, ne facem de râs. Cum să fie aia Steaua? La noi 55.000, la ei 2.000”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Lasă un comentariu