Tălpan se judecă cu toată lumea. CSA Steaua și MAPN, dată în judecată: ”Nu avocații lui Becali mi-au pus cele mai mari piedici!”

Florin Talpan, cel care i-a câștigat Stelei o sumedenie de procese cu FCSB, a dat în judecată Clubul Sportiv al Armatei și Ministerul Apărării.

Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua și MApN. Juristul a decis să apeleze la justiție după ce salariul i-a fost micșorat, iar sporul de 50% pentru lucrări de excepție nu i-a mai fost acordat.

Talpan este absolut convins că va avea câștig de cauză în instanță și că își va recupera suma de bani care i se cuvine.

Am dat în judecată clubul și ministerul pentru că le-am câștigat atâtea procese dificile și ei mi-au reținut salariul. Nu îmi oferă sporul de 50% pentru lucrări de excepție.

La Curtea de Apel Suceava clubul a primit câștig de cauză, însă am făcut apel și se va întoarce cu siguranță decizia pe 5 iunie la Tribunalul Botoșani. Voi câștiga 100% și îmi voi primi banii.

Am dat în judecată CSA și MAPN pentru că mi se pare anormal să muncesc zi și noapte, să câștig procese grele și ei să mă sancționeze. Parcă îi deranjează aceste victorii.

Cele mai mare piedici nu le-am avut din partea avocaților lui Becali, ci din partea ministerului. Nu poți să sancționezi un om care îți aduce victorii pe linie. I-am scos în lume și ar trebui să fie recunoscători”, a spus Florin Talpan la Prima Sport.

Florin Talpan anunță dezastrul la CSA Steaua

Juristul CSA consideră că ”Militarii” nu vor primi drept de promovare nici în următorul sezon.

La ora actuală, şansele sunt minime (n.r. ca CSA Steaua să obțină drept de promovare), vă spun sincer, aşteptăm şi noi să vină alegerile. N-as putea să spun procentul, dar vedeţi şi dumneavoastră, comandantul clubului este în concediu, trebuie să îi reînnoiască acea detaşare.

Pe mine m-a interesat doar să câştig acest dosar, mă interesează să câştig dosarele pe care le gestionez şi să apăr interesele acestui club.

Nu sunt comandant acolo, dacă aş fi comandat aş avea alte soluţii, dar eu la ora actuală sunt dat la o parte. Ce pot să fac? Ăsta este adevărul. Ce vreţi? Să spun că sunt şanse în condiţiile în care nimeni nu vrea să facă absolut nimic?”, a spus Florin Talpan

Lasă un comentariu