Tălpan, un car de nervi după meciul Csa Steaua – Fc Rapid. Nimeni nu a scăpat de furia lui Talpan: ,,Am câștigat marcă, nume, palmares. Această echipă este rodul muncii mele.”

Florin Talpan a fost prezent la meciul CSA Steaua – Rapid, încheiat 0-0 în etapa a doua a fazei grupelor Cupei României.

La ieșirea din stadionul Ghencea, Florin Talpan a făcut o serie de declarații și i-a atacat pe FCSB, Răzvan Burleanu, Gigi Becali și Daniel Oprița, căruia îi reproșează lotul pe care l-a făcut și că are salariu mare.

Un meci frumos, un rezultat de egalitate, eu cred că puteam să câștigăm dacă aveam mai multă determinare.

O să încercăm să facem mai multe, o să mă implic mai mult, chiar dacă am niște supărări. Sper ca cei din minister să-mi dea drepturile.

Am avut o perioadă foarte grea. Și ieri, și azi am avut dosare cu FCSB. Ieri, la Înalta Curte, dosar câștigat, dosar foarte greu. Azi, la Curtea de Apel, un nou dosar prin care FCSB vrea să ne distrugă, solicită decăderea din drepturi, să nu folosim mărcile. Avocatul FCSB-ului a avut o solicitare care nu e la locul ei, dar judecătorii au respins. Voi câștiga și acest dosar.

Am câștigat marcă, nume, palmares. Această echipă este rodul muncii mele. M-am bătut foarte mult.

FCSB trebuie retrogradată în liga a cincea. Eu am făcut o solicitare la domnul Burleanu, el trebuie să respecte deciziile instanței și să comunice la UEFA. FCSB beneficiază de anumite avantaje de la UEFA și de acel coeficient, nu e ok.

Domnul Oprița este plătit foarte bine, mii de euro, mii de euro! Nu vreau să intru în polemică, dar e plătit cu mii de euro, e plătit mai bine decât unii antrenori din Liga 1. El trebuie să facă strategia, să aducă jucători, să promoveze de la Academie. Să avem jucători.

El se plângea că nu avem jucători. El e plătit cu mii de euro, 7-8 mii de euro, poate mai mult. E plătit foarte bine. Să facă strategia, să aducă jucători și echipa să câștige. Meciul trebuia câștigat, a fost o echipă a Rapidului fără vedete.

Gigi Becali și-a retras plângerea, nu avea niciun argument, se făcea de râs. El trebuie să-și recunoască înfrângerea în fața mea. De ce continuă să mintă? Cum să spui tu că ești Steaua?”, a spus Florin Talpan.

Peste 13.000 de spectatori la CSA Steaua – Rapid

La meci au asistat, potrivit anunțului făcut de organizatori, 13.678 de spectatori.

Fanii prezenți în Ghencea au creat o atmosferă de meci mare, cu cântece puternice din ambele peluze pe toată durata jocului.

Primii care și-au făcut simțită prezența au fost suporterii Stelei, prin scenografia afișată în startul partidei.

Este vorba despre o scenografie cu Zeița dreptății în mitologia greacă, Themis, legată la ochi, cu o balanță și o sabie în cele două mâini, la picioarele căreia se află mai multe cranii.

Lasă un comentariu