Tălpan va fi dat în judecată? Ilie Năstase, tiradă de jigniri la adresa lui Florin Tălpan: „E dus cu pluta, nu mai gândește. Îl dau în judecată!”

Ilie Năstase (77 de ani) continuă războiul declarațiilor cu Florin Talpan, juristul CSA Steaua. Cei doi se află într-un conflict după ce fostul mare tenismen a fost prezent la petrecerea de titlu a celor de la FCSB.

La meciul dintre FCSB și CFR Cluj de pe Arena Națională, Ilie Năstase a luat în derâdere un jurist, afirmând că acesta este subordonatul său. Patru zile mai târziu, Talpan a emis un comunicat pe Facebook, criticându-l pe Năstase pentru problemele sale cu legea. În replică, Nasty a afirmat că îl va acționa în judecată pentru declarațiile făcute și l-a jignit pe juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, insistând că are dreptul să se îmbrace în uniformă militară conform regulamentului și că va continua să o facă atunci când echipa va câștiga campionatul.

„El de unde ştie că nu aveam voie să vin îmbrăcat militar? Eu am aprobare de la Gabi Oprea, de când era el ministru. Extraordinar ce declară domnul Talpan. Dar el ce este? E judecător? Nu înţeleg. Merg şi cu taxiul, cu Uberul acasă, care e problema?

El are procese câte o sută pe zi. Are proces pentru orice. Omul e dus cu pluta, nu mai gândeşte. Cred că a luat-o razna. Eu îl dau în judecată pentru declaraţiile pe care le-a făcut. Eu pot să port uniforma când vreau eu, scrie şi în regulament asta.

Am venit şi acum 9 ani, dar atunci nu a observat. Să-i transmiteţi domnului Talpan că mereu mă voi duce îmbrăcat militar când va câştiga Steaua campionatul”, a declarat Ilie Năstase, pentru Orange Sport.

,,Pentru că am fost foarte ocupat cu alte dosare și nu numai, nu am putut răspunde întrebărilor jurnaliștilor cu privire la afirmațiile lui Ilie Nastase la adresa mea. Precizez acum că părerea acestuia despre mine nu are importanță, cu atât mai mult cu cât acesta nu este ofițer de carieră! Eu nu am fost niciodată subordonatul lui și nu voi fi niciodată!
Toată lumea știe că acesta nu a respectat legea, fiind condamnat penal la pedeapsa de 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare și amânare a executării acesteia pentru că a condus băut, și din păcate continuă să nu o respecte atunci când, îmbrăcat în uniformă militară susține că fcsb este Steaua, deși cunoaște foarte bine pronunțarea instanțelor române în legătură cu acest aspect!
Ar fi de preferat ca de acum încolo, să ia taxiul după petreceri! Știe el de ce!
Seara buna tuturor!”

– comunicatul postat de Florin Talpan

Lasă un comentariu