Tălpan va înebuni. Răzvan Lucescu declarație despre antrenorul ,,Stelei,,: ”Eu asta zic”

Elias Charalambous (43 de ani) o dirijează pe FCSB din martie 2023.

Roș-albaștrii au câștigat titlul în actuala stagiune încă din etapa a șaptea a play-off-ului. Pentru FCSB, acesta a fost primul campionat adjudecat în formatul play-off/play-out al Superligii României.

Răzvan Lucescu, campion cu PAOK în Grecia, a făcut o declarație puternică despre Elias Charalambous: „Eu asta zic”. El a evidențiat că cipriotul a reușit să gestioneze foarte bine situația de la FCSB în acest sezon.

Antrenorul român a adăugat că FCSB a avut nevoie de echilibrul pe care Elias Charalambous l-a adus de când a fost instalat pe bancă.

”Eu zic că trebuie acordate merite enorme lui Charalambous, a ştiut să gestioneze o situaţie complicată. Da, ştim că face patronul schuimbări, dar a ştiut să gestioneze situaţia, a ştiut să treacă peste frustările pe care le produce un patron unui antrenor. 

Mie îmi place să-i zic Steaua, eu zic că FCSB-ul ăsta e Steaua şi a terminat pe locul doi ani la rând, dar atunci când termini pe doi arată că s-a muncit destul de bine. A lipsit echilibrul lui Charalambous de a gestiona situaţia”, a spus Răzvan Lucescu, potrivit OrangeSport.

Echipa pregătită de Elias Charalambous a încheiat play-off-ul cu 49 de puncte. După 10 etape disputate în partea a doua a campionatului, roș-albaștrii au înregistrat cinci victorii, două rezultate de egalitate și trei înfrângeri.

Lasă un comentariu