Tănase foarte aproape de FCSB. Gigi Becali a stabilit salariul

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a mai bifat un transfer în această perioadă de mercato.

După ce a realizat transferurile lui David Kiki, Marius Ștefănescu și Daniel Popa, patronul FCSB va readuce la echipă și pe Florin Tănase (29 de ani), fostul căpitan al campioanei României.

Internaționalul român va rămâne liber de contract în această vară și a așteptat oferte atractive din străinătate. În cele din urmă, a decis să accepte propunerea lui Gigi Becali.

Gigi Becali: „Tănase e ca și luat”
Patronul FCSB a anunțat că transferul lui Tănase este „ca și rezolvat”, iar acesta va primi un salariu de 15.000 de euro pe lună la campioana României.

„Ne calificăm sigur, dar ce muncă face. 20.000 sunt bani puțini? 15.000 îi dau lui Tănase, cum să îi dau mai mult ca lui Edi? Vreți să nu mai ia Edi niciun jucător la echipa națională, se supără Edi. Glumesc, eu nu am nicio treabă. Tănase cred că e ca și luat.

Una peste alta mă bucur că îi am pe Târnovanu, Olaru, Șut și Coman. Au luat câte 20.000, copiii mei au luat bani și mă bucur. Îi mai am pe Man, Stanciu, Niță și Ianis, care este băiatul lui Gică și țin cu ei oriunde ar fi”, a spus Becali, la Fanatik.ro.

Produs de Academia lui Gheorghe Hagi, Florin Tănase a fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum FC Viitorul Constanța (actuala Farul), FC Voluntari, FCSB, Al Jazira și Al Okhdood.

Cifrele lui Florin Tănase

  • FCSB: 228 meciuri, 83 goluri, 41 assist-uri
  • Viitorul: 86 meciuri, 24 goluri, 14 assist-uri
  • Al Okhdood: 25 meciuri, 2 goluri, 3 assist-uri
  • Al Jazira: 24 meciuri, 6 goluri, 3 assist-uri
  • FC Voluntari: 2 meciuri, 0 goluri, 0 assist-uri

Lasă un comentariu