Tănase: „Mutările celor de la FCSB sunt de top! Sper să nu îi mai poată opri nimic!”

Florin Tănase (29 de ani), mijlocașul celor de la Al Okhdood Club, a vorbit despre obiectivele sale în noul an, dar și despre lupta la titlu a fostei sale echipe, FCSB.

S-a terminat vacanța pentru Florin Tănase. Mijlocașul se întoarce în Arabia Saudită, la Al Okhdood Club, pentru a începe pregătirea returului și anunță că este gata să muncească pentru a prinde lotul de EURO.

„A fost bine, din păcate prea scurt, s-a dus prea repede vacanța. Trebuie să dăm drumul la treabă, cantonament, trebuie să ne pregătim, nu e o perioadă prea plăcută pentru fotbaliști, aici m-am pregătit sufletește, acolo mă pregătesc fizic. Sper să fie bine, să termin cantonamentul sănătos. 

Îmi propun să joc meci de meci, să evoluez cât mai bine, să îmi ajut echipa și sper să fiu sănătos. Nu am pus pariu cu Burcă pentru cine ia titlul în Liga 1, probabil o să punem, să văd acum ce o să zică. 

Nu am avut timp să vorbesc cu nimeni, am fost cu familia, îi urmăresc, îi susțină, sper să iasă câștigători. Normal că îmi e dor de FCSB, altceva e când ești în țară. Nu îmi e dor de vreun coleg că am soție (n.r. – râde). Am fost la dânsul (n.r. – la Gigi Becali), am stat de vorbă, am mai râs”, a declarat Tănase la plecarea din țară.

Florin Tănase: „Sper să nu îi mai poată opri nimic pe cei de la FCSB”

Fostul căpitan al celor de la FCSB a analizat și mutările pe care roș-albaștrii le-au făcut iarna aceasta. „Tase” este încrezător că FCSB nu mai poate rata titlul de campioană. 

„Toată lumea știe că Djokovic e un jucător cu experiență, puternic. Era un jucător bun de lot. Rămâne de văzut dacă va fi mai slab. La prima vedere e un lot foarte bun, sper ca jucătorii noi să se integreze. Nu e ușor să te integrezi la Steaua (n.r. – FCSB), dar sper să o facă rapid și să joace la potențialul pe care l-au arătat. 

Un gest frumos că le-au dat banderola, am mai văzut prin străinătate. Sper să nu îi mai poată opri nimic, dar mai sunt multe meciuri. Ei sunt conștienți că trebuie să fie concentrați pe tot parcursul sezonului. După evoluțiile pe care le are Coman normal ar fi să nu-l mai vedem mult timp la FCSB. Nu știu ce campionat i s-ar potrivi, și în Italia și în Spania, depinde de echipă”, a mai punctat Tănase. 

,,Orice jucător visează să participe la un turneu final. Este o motivație în plus să te pregătești cât mai bine și să faci meciuri cât mai bune. Numai așa poți ajunge acolo. Va fi intens.,,

– Florin Tănase

Lasă un comentariu