Tavi Popescu a jucat accidentat tot sezonul. Cât timp va lipsi

Universitatea Craiova a învins-o pe teren propriu pe FCSB, scor 2-0, în etapa cu numărul 8 a play-off-ului SuperLigii

În primul 11 al noii campioane a apărut Tavi Popescu, înlocuindu-l pe Florinel Coman, care s-a accidentat ușor. În cadrul flash-interviului de după meci, decarul „roș-albaștrilor” a făcut un anunț surprinzător.

Tavi Popescu a mărturisit că a jucat accidentat pe tot parcursul sezonului, o revelație surprinzătoare în contextul criticilor constante pe care le-a primit pentru performanțele sale slabe. El a dezvăluit că a avut probleme la gleznă de ceva timp, o informație necunoscută până acum.

Cel mai probabil, se referă la entorsa suferită la piciorul drept în martie anul trecut, după meciul România – Belarus, scor 2-1.

„Eu în ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă, trebuie să mă operez și sper să revin mai puternic. Lipsesc o lună jumate-două, atât durează recuperarea. Nu voi pierde preliminariile europene.

A fost un meci bun, trebuia să dăm tot ce avem mai bun și din păcate am pierdut. Aveam în plan să nu pierdem niciun meci în play-off, dar a venit și înfrângerea.

La finalizare nu cred c-am tratat fazele ok. Am avut și eu una tratată superficial. Putea fi un supergol, dar n-a fost. Am pus presiune pe ei, dar au fost mai buni la finalizare”, a spus Popescu. 

Lasă un comentariu