Tavi Popescu, declarație în forță înainte de Farul – FCSB: „Suntem Steaua București, cea mai iubită echipă din România”

Farul Constanța și FCSB se duelează în penultima etapă din play-off-ul Superligii, meci extrem de important cu privire la stabilirea campioanei.

În cazul în are echipa de la nivelul mării va câștiga partida de la Ovidiu, programată duminică, 21 mai, de la ora 21:00, atunci se va distanța la patru puncte și va fi încoronată cu titlul mult râvnit. 

Tavi Popescu, declarație în forță înainte de Farul – FCSB: „Suntem Steaua București, cea mai iubită echipă din România”

FCSB are mare nevoie de un rezultat pozitiv, iar Octavian Popescu, „perla” lui Gigi Becali, a vorbit în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului de la Ovidiu și a remarcat faptul că fanii au ajutat echipa extrem de mult în tot acest timp.

„Suntem concentrați pentru meci. Îl așteptăm și sperăm să facem un meci foarte bun și să trecem pe locul unu. Este un fel de presiune, dar cu ajutorul suporterilor pe care-i avem în spate și la cum ne-am pregătit în această săptămână, sperăm să câștigăm și să o facem.

Nu știu ce se întâmplă la ei acolo. Știu ce se întâmplă aici. Suntem concentrați 100% și cine va intra pe teren va da totul să luăm cele trei puncte. Știm că e stadionul foarte mic și era normal, pentru că suntem Steaua București, cea mai iubită echipă din România. 

Cu ajutorul suporterilor am ajuns să ne batem din nou la campionat”, a spus Tavi Popescu la conferința de presă.

Lasă un comentariu