Teodor Meleșcanu se implică și el în controversa „FCSB în Ghencea”: „Dacă Becali plătește, de ce nu? Toți ar avea de câștigat!”

E aproape sigur! După zile în șir de negocieri pe axa FCSB – CSA Steaua, clubul lui Gigi Becali va primi, în proporție de 99%, dreptul de a juca în Ghencea derby-ul cu Dinamo de sâmbătă. Opoziția „militarilor” și-a mai pierdut din intensitate în ultimele 24 de ore, iar clubul din Superligă pare să fi tranșat în favoarea sa tratativele aprige purtate astăzi și luni.

Între timp, Gazeta a continuat să culeagă opinii pe subiect de la personalități importante din fotbal, sport și chiar din politică. Fostul ministru al Apărării, Gabriel-Beniamin Leș, s-a pronunțat recent pe marginea polemicii momentului, validând ideea că FCSB ar fi îndreptățită să joace pe stadionul ce aparține de MApN. La fel a făcut-o și Georgiu Gingăraș, fost ministrul al sportului la începutul anilor 2000

Un alt fost ministru al Apărării Naționale, funcție pe care a ocupat-o în timpul „Guvernului Tăriceanu”, totodată fost ministru de externe și ex-director al Serviciului de Informații Externe, Teodor Meleșcanu, 82 de ani, a comentat la rândul său controversa legată de arena din Ghencea. Iar acesta susține că din intrarea clubului lui Becali pe stadionul administrat de CSA „ar avea toți de câștigat”. 

Teodor Meleșcanu: „Dacă domnul Becali plătește, de ce să nu intre FCSB în Ghencea?”

„Pot să spun doar ceea ce știu. În momentul în care eram la Ministerul Apărării, întotdeauna am considerat că, în Ghencea, este vorba doar despre stadionul respectiv. Nu se afla în cea mai bună perioadă în vremea aceea, dar a fost făcut apoi din bani publici [și transformat într-un] stadion cochet, modern și plăcut. 

Acum, problema e legată de ce se întâmplă în relațiile dintre domnul Becali și Ministerul Apărării. Sunt un om foarte serios, așa că spun: dacă domnul Becali plătește, de ce nu? Mai ales că fotbalul Armatei este în zona de jos (n.r. – face referire la echipa din Liga 2). 

Mi se pare normal să se întâmple acest lucru, ar fi foarte bine. Iar domnul Becali va trebui să contribuie și el la întreținerea stadionului. Cred că toată lumea are de câștigat din treaba asta”, a punctat Meleșcanu, într-un dialog telefonic purtat marți seara cu Gazeta Sporturilor.

Lasă un comentariu