”Titlul e jucat?” Darius Olaru a răspuns pe loc

FCSB urmează să o întâlnească pe CFR Cluj duminică seară, de la ora 21:00, în etapa #4 din play-off-ul Superligii României.

FCSB domină clasamentul, dar Olaru nu se grăbește să declare titlul câștigat

Roș-albaștrii conduc detașat clasamentul Superligii, cu 41 de puncte, la un avans de 10 lungimi faţă de CFR Cluj, ocupanta locului secund. O victorie în meciul din Gruia le-ar permite elevilor lui Elias Charalambous să își mărească avantajul la 13 puncte.

Darius Olaru, căpitanul echipei din Berceni, a fost întrebat dacă FCSB este deja campioană. Mijlocașul a declarat că nu este de acord cu această afirmație și că presiunea persistă înainte de fiecare meci disputat de roș-albaștrii.

Totuși, Olaru a subliniat că este momentul ca FCSB să profite de avantajul semnificativ din clasament și să obțină victoria în deplasare cu CFR Cluj, fosta campioană a României.

”(n.r. Titlul e deja jucat?) Nu-s de acord! E o presiune în fiecare meci. Vedem acum că adversarele noastre vorbesc doar despre o luptă pentru locul doi. Dar câte se mai pot întâmpla încă! La CFR, unde e prima ”finală”, vrem să câștigăm. Ar fi OK și o remiză. S-a întors roata, pentru că în anii anteriori CFR avea acest avantaj, că o favorizau două rezultate din trei la partidele directe. E momentul însă să profităm noi de acest context”, a spus Darius Olaru, potrivit sportpesurse.ro.

Lasă un comentariu