Transferul anunțat de Gigi Becali, picat din start. Ce spune Mihai Stoica

Gigi Becali a declarat marți, într-o conferință de presă susținută la Palat, că sunt șanse ca Alex Chipciu să revină la FCSB.

Finanțatorul echipei roș-albaștrilor dorește să transfere un jucător polivalent, capabil să joace atât ca fundaș lateral, cât și ca extremă, pentru a înlocui poziția de fundaș dreapta lăsată vacantă de Vali Crețu și de Alexandru Pantea, care este accidentat în prezent.

Mihai Stoica a declarat: „Gigi Becali nu a avut discuții cu Alex Chipciu!” În contextul afirmațiilor lui Gigi Becali, Stoica a fost întrebat despre posibilitatea transferului lui Alex Chipciu la FCSB. Oficialul campioanei României a evitat subiectul, deoarece Chipciu este încă sub contract cu Universitatea Cluj.

Cu toate acestea, managerul general al FCSB a adus în discuție un aspect important referitor la un eventual transfer al lui Chipciu. Deși numele lui Alex Chipciu a fost menționat de Gigi Becali, Mihai Stoica a afirmat că finanțatorul echipei nu a contactat fotbalistul de la „Șepcile Roșii”.

Chipciu e sub contract cu Universitatea Cluj și se oprește orice discuție. Eu sunt angajatul unui club de fotbal, chiar într-o funcție care nu îmi permite să încalc regulamentele. Nicio funcție nu îți permite să încalci regulamentele, dar eu am fost tot timpul foarte atent la exprimări și la acțiunile pe care le-am întreprins, pentru că nu vreau să încalc regulamentele.

Chipciu este sub contract cu U Cluj încă un an de zile și nu pot să vorbesc despre el. Nu discut subiectul. Orice aș răspunde aș face referire la Chipciu, este sub contract încă un an de zile. Dacă va rămâne la U Cluj, în iarnă pot să vorbesc despre el, în ultimele șase luni se poate întreprinde o acțiune.

Gigi Becali este liber să vorbească orice. Nu a discutat cu Chipciu”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Alex Chipciu, potrivit Transfermarkt.

 

Ce a spus Gigi Becali despre transferul lui Alex Chipciu

Mi-au spus de Kiki, de șase luni îmi spun. Fundaș dreapta e posibil să vină Chipciu, e mai mult un jucător cu experiență, am nevoie de jucători d-ăștia. Tot ce fac acum supun adevărului„, a declarat Gigi Becali.

  • 34 de goluri în 169 de meciuri a marcat Chipciu pentru FCSB
  • 2012-2016 e perioada în care a jucat Chipciu pentru FCSB

Lasă un comentariu