Transferul lui Florinel Coman, e ca și picat. Milioanele de euro, refuzate de patronul FCSB: „Nu sunt idiot!”

Plecarea lui Florinel Coman la clubul arab ar putea fi în pericol, deoarece Gigi Becali a refuzat să accepte oferta de cinci milioane de euro în rate. Cu toate că FCSB a avut un sezon excelent și este aproape sigură de câștigarea campionatului cu patru etape rămase, Coman și alți jucători au anunțat intenția de a pleca în vară. Cu toate acestea, transferul lui Coman la Al Duhail nu este încă finalizat, deoarece negocierile privind suma de transfer sunt încă în desfășurare.

Patronul FCSB a clarificat situația transferului lui Florinel Coman în Qatar. Gigi Becali a explicat de ce transferul jucătorului este practic anulat. Se pare că FCSB și Al Duhail nu au ajuns la un acord în ceea ce privește modalitatea de plată a sumei de cinci milioane de euro pentru transferul lui Coman. Deși Al Duhail este dispus să achite taxa de reziliere de cinci milioane de euro, nu dorește să facă plata integrală odată, iar Gigi Becali nu este de acord cu plata în rate. Astfel, patronul FCSB a declarat că nu va permite plecarea lui Coman în vară dacă nu primește suma totală într-o singură tranșă. În cazul în care transferul nu se va realiza, Gigi Becali intenționează să îl motiveze pe jucător să rămână la FCSB, oferindu-i 500.000 de euro pentru a menține forma excelentă din acest sezon.

„Cum vine asta? Să plătească o clauză în rate? Banii trebuie să îi plătească jucătorul ca să rămână liber. Ei (n.r. clubul) pot plăti clauza, dar o comisie UEFA trebuie să aprobe şi să devină liber.

Pot să propună varianta de transfer, astfel încât să plătească banii în rate. De ce nu i-am primit pe cei din Qatar? Eu sunt dispus să îi dau lui Coman 500.000 de euro ca să mai joace 5-6 meciuri la FCSB (n.r. în preliminarii). ”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.  

Florinel Coman s-a accidentat și poate rata finalul de sezon

Mijlocașul FCSB a suferit o accidentare în meciul cu Sepsi OSK și este posibil să rateze restul sezonului. Cu toate acestea, pare că accidentarea lui Florinel Coman nu este severă și este de așteptat să se recupereze înainte de începerea EURO 2024. Patronul FCSB a confirmat că jucătorul se va întoarce în echipă pentru ultimele meciuri ale sezonului, exprimând dorința de a câștiga titlul de golgheter al campionatului.

„A făcut analizele, are o chestiune minoră. Mâine nu cred că joacă. Dar el vrea să câștigăm toate meciurile. Când a auzit că am zis eu că vrea să evaluăm copiii. El a zis ‘Nu, nea Gigi! Eu vreau să devin golgheter și să câștigăm toate meciurile”, a adăugat patronul FCSB.

Lasă un comentariu