Transferul lui Florinel Coman, incert. Mihai Stoica: ”Nu l-am tăiat din lotul pentru următorul sezon!”

Gigi Becali a anunțat marți că transferul lui Florinel Coman la Al Duhail ar putea pica.

În urma declarației lui Gigi Becali privind transferul lui Florinel Coman la Al Duhail, Mihai Stoica a venit cu detalii noi. Potrivit lui Stoica, Coman nu a fost exclus din lotul planificat pentru sezonul viitor. Despre negocierile dintre Becali și agentul jucătorului pentru mutarea acestuia în Qatar, Stoica a menționat că, până în prezent, nu s-a făcut niciun progres din partea oficialilor qatarezi. Astfel, Stoica a subliniat că, cel puțin momentan, Coman rămâne în planurile FCSB pentru următoarea stagiune.

Nu s-a primit nicio ofertă pentru Coman. De fapt, nu trebuie primită ofertă. Până nu intră banii în cont şi el semnează…Nu am nicio idee, nu ştiu. Nu părea nimic făcut, asta a scris presa.

Nu avea cine să închidă business-ul, că se închide când intră banii în cont. Cine vine şi spune că dă 3-3,5 milioane înseamnă că nu vrea să-l ia (n.r. clauza de reziliere este de 5 milioane de euro).

Din câte reţin, Coman mai are trei ani. Să vedem ce se va întâmpla. Eu nu l-am tăiat din lotul pe care l-am desenat pentru sezonul următor. Eu tot adaug, dar de tăiat, n-am tăiat nimic până acum”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Ce a spus Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman

Florinel n-o să plece! El acolo nu ia nici două milioane, am înțeles că 1,6 milioane, cu prime ia două milioane. Lui Florinel îi dau eu bani dacă o să câștig bani, că merită. Trebuie să-l ții. Nu trebuie să te mai gândești la cinci milioane dacă vrei să faci ceva în țara asta.

Nu bani din jucător sunt importanți, nu acolo e miza. Miza mea e că pot să iau 60 de milioane din Champions League, pot să iau 16 milioane de euro numai din bilete. Acum au românii bani, plătesc biletul 100 de euro. O să tai alea, tâmpeniile, invitații de 200.000. Păi cine sunt eu, mă, magnat?”, a spus Gigi Becali.

Lasă un comentariu