Transferul lui Malcom Edjouma la Bari, în impas: anunțul făcut de Gigi Becali

Gigi Becali (65 de ani), patronul celor de la FCSB, este dispus să-l cedeze în această perioadă de mercato pe mijlocașul Malcom Edjouma (26 de ani).

Gigi Becali, anunț despre transferul lui Malcom Edjouma la Bari

Malcom Edjouma a prezentat interes pentru italienii de la Bari, iar Gigi Becali a venit cu o propunere de transfer pentru mijlocașul său de la FCSB: 200.000 de euro pentru împrumutul pentru un sezon, plus 600.000 de euro pentru transferul definitiv.

În acest moment, trecerea lui Malcom Edjouma la Bari este în impas. Patronul FCSB-ului a anunțat că italienii nu au mai dat niciun răspuns la propunerea sa.

Pentru Edjouma am cerut 200 de mii de euro, dar italienii nu au mai zis nimic”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Malcom Edjouma, conform Transfermarkt.
  • Cu 14 goluri și patru pase decisive a contribuit Malcom Edjouma la FCSB.

Ce au scris italienii despre Malcom Edjouma, după remiza FCSB-ului cu Nordsjaelland

Mijlocașul a început pe banca de rezerve partida din Ghencea și a fost trimis pe teren în minutul 74, în locul lui Damjan Djokovic.

Italienii s-au arătat surprinși de faptul că Malcom Edjouma a fost trimis în teren de Elias Charalambous, deși s-a discutat intens în ultima perioadă despre transferul mijlocașului francez la Bari.

FCSB își continuă parcursul european, iar antrenorul românilor, Charalambous, continuă să îl folosească pe Malcom Edjouma, ținta celor de la Bari.

La meciul de ieri seară, din prima manșă din turul trei preliminar al Conference League, unde FCSB s-a duelat cu danezii de la Nordsjaelland, Edjouma, care a fost rezervă, a fost introdus pe teren în minutul 74 și a primit chiar și cartonașul galben cu câteva minute înainte de finalul meciului, care s-a încheiat fără cu o remiză albă”, au scris italienii de la tuttobari.com.

Lasă un comentariu