Transferul sud africanului la FCSB a căzut. Ce spune Meme Stoica despre acest transfer

Sud-africanul Luther Singh (26 de ani) are o altă destinaţie, tot în România. Atacantul este liber de contract de cinci luni, însă ar putea semna în această vară în Superliga.

MM Stoica a infirmat interesul FCSB pentru atacantul sud-african.

”Presa scrie că FCSB a fost interesată de jucătorul Luther Singh, dar că acesta a fost deturnat. 

Ştirea e parţial adevărată. Nu era vorba de Luther Singh, ci de Martin Luther King Jr. Nu eram interesaţi de transfer, ci de impactul lui în lupta pentru drepturile civile.

Şi n-a fost deturnat”, a transmis Meme Stoica

Deşi iDiski Times anunţa că transferul lui Luther Singh la FCSB este în linie dreaptă, acum aceeaşi sursă a anunţat că o altă echipă din Superliga a intrat pe fir. 

Jurnaliştii sud-africani cunosc situaţia din partea stângă a atacului, de unde ar putea dispărea Florinel Coman, dorit în străinătate. Totuşi, FCSB pare că nu insistă pentru Luther Singh, care a ajuns pe lista Politehnicii Iaşi. 

Echipa care a scăpat de retrogradare în sezonul trecut vrea să întărească lotul, iar antrenorul Tony l-ar fi făcut pe Luther Singh o prioritate în perioada de mercato: „Ei simt că ar putea adăuga valoare echipei pentru a se asigura că rămâne în ligă”, mai susţine sursa citată. 

  • 213 meciuri, 39 de goluri şi 22 de pase decisive sunt cifrele lui Singh de-a lungul carierei. 

Lasă un comentariu