Treaba devine serioasă! FRF reacționează după comunicatul dat de CSA Steaua în războiul cu FCSB: „Orice decizie a instanței o vom aplica!”

Andrei Voichin a dezvăluit poziția FRF vis-a-vis de conflictul „palmaresului Steaua”:„Federația respectă toate deciziile instanțelor”

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu la Federația Română de Fotbal (FRF), a clarificat poziția FRF în legătură cu comunicatul Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” în cadrul emisiunii Fanatik Superliga, moderată de Horia Ivanovici. Vochin a subliniat că FRF va respecta orice decizie a instanței privind conflictul legat de palmares. În cadrul emisiunii, Vochin a oferit detalii suplimentare despre poziția FRF față de comunicatul CSA Steaua, care solicita ca LPF și FRF să explice modul în care FCSB a fost înscrisă în Superligă.

”Cerem explicații FRF și LPF pentru înscrierea ilegală a FCSB-ului în prima ligă”

„De asemenea, cerem public, atât Federației Române de Fotbal, cât și Ligii Profesioniste de Fotbal, să prezinte opiniei publice, ce măsuri vor lua, ținând cont că s-a demonstrat faptul că înscrierea în prima ligă a FCSB-ului a fost ilegală. Ar fi interesant să fie publicate de către cele două instituții documentele care au stat la baza acestei decizii, care au provocat atât prejudicii de imagine, cât și financiare, clubului STEAUA.”, a transmis CSA Steaua pe 17 mai prin intermediul unui comunicat de presă.

Decizia Curții de Apel București în privința palmaresului nu este însă definitivă, iar Andrei Voichin a ținut să facă lumină în privința situației.

„Federația respectă toate deciziile instanțelor. Când decizia definitivă, în funcție de ce scrie acolo.”

„Atâta vreme cât decizia nu e definitivă, nu avem ce să intervenim. Orice decizie a instanței o vom aplica! Federația respectă decizia instanței”, a declarat consilierul lui Răzvan Burleanu la Fanatik Superliga.

CSA Steaua:„Timp de 21 ani, iubitorii Stelei au fost induși în eroare”

„Ar fi interesant să fie publicate de către cele două instituții documentele care au stat la baza acestei decizii, care au provocat atât prejudicii de imagine, cât și financiare, clubului STEAUA. Considerăm că, aceste lămuriri sunt obligatorii, pentru că timp de 21 de ani iubitorii Stelei au fost induși în eroare cu privire la identitatea celei mai iubite echipe din România.

Sperăm ca și cei care au pus umărul la acest furt de identitate, și aici ne referim la anumite publicații și jurnaliști, să respecte deciziile instanțelor și să înceteze cu propagarea în spațiul public, a unor informații neadevărate.

În final, ținem să mulțumim tuturor fanilor steliști, celor care nu au trădat niciodată și au continuat să susțină și să lupte împreună cu noi, cu gândul la ziua în care adevărul va învinge Steaua a fost, este și va fi doar în Ghencea!”, a mai transmis CSA Steaua.

Lasă un comentariu