Trei dintre jucătorii puși pe liber de FCSB ar putea ajunge la CFR Cluj! Petrescu: „Sunt interesat!”

FCSB a pus pe liber mai mulți jucători după ratarea campionatului, iar Dan Petrescu nu se ferește să recunoască faptul că ar fi interesat de cel puțin trei dintre ei.

Iulian Cristea, Joonas Tamm și Billel Omrani sunt trei dintre numele care s-au despărțit de FCSB și care se află pe radarul campioanei și ar putea face pasul spre Gruia în această vară.

„Toți jucătorii de la echipe bune îmi plac, adică mă interesează. Nu neaparat de la FCSB sau de la Farul. Dar toți jucătorii care au fost în playoff, dacă sunt jucători liberi mai ales, că sunt convins că la CFR așa se va merge în continuare, pe jucători liberi.

Deci trebuie să luăm jucători liberi care au jucat la un nivel, iar cei de la FCSB au jucat la un nivel bun și au experiență. Nu cred că are rost să zic acum (n.r. – dacă ar zice „nu” unui transfer al lui Iulian Cristea sau Joonas Tamm). Sunt jucători buni, nu pot să zic că aș zice „nu”. Sunt jucători buni și orice jucător bun e interesant pentru CFR”, a susținut Dan Petrescu la conferința de presă dinaintea meciului cu Farul.

Petrescu nu crede că Omrani ar reveni la CFR

Plecat pe ușa din dos din Gruia, Billel Omrani a semnat cu FCSB în toamna anului 2022, însă nu a reușit să-l convingă pe Gigi Becali să-i prelungească înțelegerea. Dan Petrescu e de părere că sunt șanse minci la atacantul francez să revină la CFR, însă a lăsat o portiță deschisă pentru acesta.

„Nu cred, nu cred că va veni aici (n.r. – Omrani). Dar nu poți să știi niciodată în fotbal. E clar că el nu prea a jucat, asta e clar. Dar nu poți să spui „nu” niciodată, la nimic. Nu se știe ce va fi. E clar că e un jucător foarte valoros, eu îl cunosc foarte bine. Și fiind și liber, dacă mai are chef de fotbal, că la el nu știi niciodată, atunci ar fi un atacant bun. Sau extremă, el joacă de toate în atac. Mai ales că s-a simțit bine la CFR”, a mai adăugat Dan Petrescu.

Lasă un comentariu

Daca Fcsb va pierde toate procesele, ce echipa o sa sustineti in continuare?
8740 votes